Jump to content

Bumbar123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav! A1 mi je preko fine blokirao račune zbog dugovanja iz 2016. Zanima me da li to već nije trebalo u zastaru? Kako postupiti ako je, da li postoji rješenje osim plaćanja?
  2. Znaci ukoliko dodje do otkaza nitko nije duzan vracati novac drzavi koji je radnik dobio, odnosno ne postoji takav zakon? Hvala najljepsa!
  3. Ugovorne obveze su mi jasne, meni je receno ukoliko cemo koristit mjere za ocuvanje radnih mjesta, odnosno dobivat minimalac od drzave da moram ostat u radnom odnosu kod istog poslodavca jos 6 mjeseci. U suprotnom se dobiven novac mora vratiti drzavi, da li to drzi vodu?
  4. Pozdrav! Zanima me da li se placaju penali odnosno da li se vraca dobiven novac od drzave ukoliko radnik koji je dobivao pomoc da otkaz? Da li postoji neko zakonski odredjeno vrijeme koje se jos mora odradit ako su koristene mjere pomoci?
  5. Pozdrav svima! Zanima me situacija ozujka ove godine u ugostiteljskom sektoru. Radili smo 18 dana u navedenom mjesecu, te je drzava za isti u travnju isplatila minimalce i doprinose za radnike. Znaci poslodavac je za ozujak imao 0kn troskova prema radnicima. Moje pitanje je da li je poslodavac duzan isplatiti place za 18 odradenih dana u 3. mjesecu ili su ugostitelji prosli besplatno za taj mjesec?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija