Jump to content

little15

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok, hvala što izdvajate svoje vrijeme na detaljan odgovor. Sada mi je sve puno jasnije. Ulaz u stan je potpuno odvojen. Ali nažalost potpis od drugoga suvlasnika nikada ne ću dobiti i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da stan u koji sam sve uložio moram pustiti da propada jer ja u takvom okruženju živjeti ne mogu..da nemam nikakva prava za stan bez tog drugog potpisa osobe koja 1kunu u to nije uložila niti jednu režiju platila...Hvala Vam puno i ugodan dan.
  2. Bok, hvala Vam puno na brzom odgovoru! Vlasništvo imamo svaki u omjeru 1/2. Elaborat o etažiranju nemam. Ispričavam se ali nisam baš bio siguran šta znači etažiranje iako se često barata tim izrazom. Koliko sam uspio pronaći na net-u to bi značilo prenamjena prostora, većinom se spominje u terminima tavanskoga prostora u zgradama, ali ovdje je na postojeću obiteljsku kuću prizemnicu nadograđen novi dio, što u tom slučaju znači etažiranje? Oprostite i hvala Vam puno!
  3. Poštovani, molim za savjet.Nadogradio sam dio na obiteljsku kuću(1.kat + potkrovlje) i to legalizirao.S obzirom na loše medjuljudske odnose sa drugim suvlasnikom koji živi u istoj kući u prizemlju, želio bih taj nadogradjeni stan prodati i odseliti se.Stanovi imaju odvojene režije osim vode, koju dijelimo na pola. Mogu li ja samostalno prodati stan u kojemu živim ili moram tražiti od drugog suvlasnika dozvolu. Što uopće mogu napraviti bez 2.suvlasnika?Hvala
×
×
  • Napravi novi...