Jump to content

Brzi435

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Brzi435 objavio

  1. Hvala puno! Onda samo njih zovem i pitam ih preko cega provode?
  2. Ali ne kužim kakav red za naplatu ako imam samo tu jednu ovrhu? I poslodavac mi je potvrdio da se radi o istoj ovrsi koja mi je i u Fini. Dali bi mi odna bilo pametnije otvorii zaštićeni račun?
  3. Provjerio sam s poslodavcem, ovrha se provodi i na plaći. E sad jel to znači da bi se iznos trebao umanjivati ili?
  4. Fina provodi ovrhu po sudskom nalogu, ako to pitate.
  5. Situacija je iduća... zaposlio sam se u jednoj firmi u Hrvatskoj i imam ovrhu od EOS-Matrixa nikakav problem s tim nemam, kriv sa, platit cu, ali me zanima kako poslodavac postupa u slucaju ovrhe. Naime, radim za nekih 3600-4000kn, a ovaj mjesec mi je na račun sjelo samo 2700, kada sam pitao poslodavca on kaže da je sve u redu da mora on direktno uplatiti određeni iznos EOS-u, no meni ovrha nije umanjena za taj iznos umanjena mi je samo za ovih 2700kn koji su mi skinuli s računa (vidim po izlistanju iz FINE), sada je moje pitanje gdje su nestali ti novci? Hocu li to ikako dobiti tj. hoce li mi se to oduzeti od ovrhe ili kako funkcionira. Unaprijed hvala.
  6. Da razumijem kriv sam nema se sta govoriti nisam reagirao na vrijeme. No međutim nemam nikakvih ugovora između tele2 i eosa ili neke uplatnice samo rjesenje o ovrsi sad mi nije jasno jel se tu da sta napraviti i usput jel na tu svotu idu kamate? I zamolio bih da me neko svajetuje kada bih se zaposlio sa zasticenim racunom njima bi sjedali novci pa me zanima kako bih se mogao osigurati da kad to otplatim da ne krenu opet s nekim ovrhama...citam svasta pa se brinem
  7. Prije svega pozdrav svima, Ovako...citao sam po forumu mnogo threadova u vezi Eos Matrixa ali nista sto mogu povezati sa svojim slucajem pa evo da krenemo... Student sam i 2018. sam otisao u Tele2 uzeo mobitel na ugovor iako sam bio maloljetan normalno sam ga potpisao bez da me itko ista pitao (mladost ludost...) no naravno to je bila moja krivica ali u međuvremenu novci od kojih sam ja svoje obveze placao su prestali stizati i nisam vise bio u mogucnosti placati obveze nakon nekog vremena dug se nagomilao i uz nekoliko poziva od teleoperatera stigla mi je na adresu preporucena posiljka....naravno rjesenje o ovrsi od Eos Matrixa, nisu mi sjedali na racun skoro pola godine i onda mi je dosla obavijest iz ZABE da mi je racun ovrsen naravno nisam znao za koji iznos da bi mi na moj mPretinac od fine nedavno dosla obavijet da dugujem skoro 9.000,00kn, s tim da je u tom dugovanju vjerojatno i odobreni studentski minus u banci od 1000kn .Zanima me kako postupiti dalje, s tim da je prosao rok zalbe? Jel mogu zatvoriti taj minus ako sam pod ovrhom? Ponavljam da od dokumenata imam samo rjesenje o ovrsi.Nacina za otplatu nemam posto sam student i nemam vremena zaposliti se...Imate li savijete za moju situaciju? Hvala. p.s. Znam da sam kriv i znam da vise nikakve ugovore potpisivat necu molim za iskrenu pomoc ako zna netko.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija