Jump to content

Echelle83

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Echelle83 objavio

  1. , G-man je napisao:

    Kako to mislite novčane kazne? Ovdje će ići nehaj za prometnu sa TTO (ne vidim da bi bila osobito TTO), pa je zapriječena kazna zatvora od 3 mjeseca do 3 godine, što teoretski daje čak i mogućnost sudu da izrekne novčanu kaznu, ali u praksi se to kod ovakvih djela nikad ne radi. Kako Sivko piše, ide uvjetna osuda i to najčešće prek kaznenog naloga (ako je prvo kazneno djelo u pitanju).

    Jel ste mislila na naknadu štete? To ovisi o vještačenju zadobivenih ozljeda, a to ćete morati pričekati, ako do toga dođe.

    Hvala na odgovoru! Zapravo vještačenjem se određuje koliko se oštećenog mora pokriti iz osiguranja, pretpostavljam. I uvijek ostaje otvorena mogućnost privatne tužbe. Još jednom zahvaljujem i lijep pozdrav 

  2. Poštovani, 

    Vozeći unatrag automobilom sam oborila starijeg covjeka, koji je zadobio frakturu bedrene kosti i završio je na operaciji. Pojavio mi se u mrtvom kutu, prelazeći cestu na neoznačenom pjesackom prijelazu. 0,00 promila alkohola, udarac nisam cula, vec zapomaganje. Koliku kaznu mogu ocekivati prema novom zakonu?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija