Jump to content

patrikpatricija

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Snašao bi se on odmah ako me vara sigurno ta zena bi bila s njima sto.kod mene ne bi upalilo da ja dam svoju djecu ikome iako i ta osoba je koliko sam cula ostavila svog muza i mozda i dijete jel je jednom rekla da ona nije osoba za kucu da joj je bolje raditi nego biti doma s djecom a ima troje djece 2 je iz prvog braka a jedno od djeteta je kod oca jel nije htjelo bit s njom. nebih on priznao nikqd da vara neg ja ispadnem kriva za sve sto on napravi sto ga pitam kao sto sam ga pitala i za to jucer on je odmah planuo na mene ispred klinaca i rijeci njegove na to sve mu padaju u vodu. Valjda budem skupila toliko hrabrosti i otisla u CZSS i pitala njih za misljenje..Hvala!
  2. Da znam da se ja mogu njima obratiti al.mene je strah posto ja nemam gdje otici on je tu u pozitivnom zato sto.posjeduje kucu a ja ne. On ima po tome vise uvjeta za njih a ne ja koja sam s njima od rodenja za sve za skolu on nije ni jednom otisao njima u skolu a on radi po cijele dane mogu nabrojat na prste koliko.je bio doma.Znam da me s djecom.nemoze izbaciti al samo.mene u slucaju jel moze jel ima on to zakonsko pravo.
  3. Hvala na odgovoru.Znam ja to povjerenje i sve samo sto sam.ja htjela na lijep.nacin s njim o tome on odmah viče i neda meni da mu dovrsim.Znam da je.na meni odluka najgore mi je zbog klinaca. Jel on mene smije izbaciti iz kuće ak mu dode. S tim da je imao.i zenu s dijetetom prije mene i.ona je osla od njega jel ju je ocito isto varao jos prije mene on to dijete ni jedanput nije isao vidjeti i tuzila ga je za alimentaciju i imao je pravo da ju posjecuje al on nije.
  4. Dobar dan! Mene zanima sto ciniti S muzem sam u braku 13 godina i jos dvije u vezi.Imamo 4 djece on ima jos troje iz proslih brakova.On radi ja ne otkad sam dosla k njemu brinem o djeci doma,on jos ima svoj obrt tako da ga skoro svaki dan nema doma.do navecer uvijek radi u kuci kojoj zivimo on je vlasnik al kasnije smo digli kat i sredili gore posto ja nisam radila a on je s tim da je meni znao kum pomoci s novcima i ja sam od tih novaca dala za prozore al to ja nemogu dokazati jel normalno nigdje se ne vidi.I kum je stalno kupovao klincima svasta i mobitele im je kupio i sta god su htjeli. On je prije dvije godine dopisivao se s jednom zenom znam ju i meni je tajio i govorio da nije istina dok nisam saznala preko ispisa poziva i na kraju sam mu to oprostila.E sad ista ta zena je ostavila muza i.kupila kucu nedavno to sam saznala jucer jel mi je dosao jedan covjek i rekao da moj muz pomaze toj zeni i da je nas auto ispred te kuce.Moj muz tvrdi da je neki dan radio za jednu osobu da sredi kucu da napravi vodu da je ta kuca za prodati a na kraju provjerim da je tu kucu kupila ta zena i vec je upisana u katastar.i on tvrdi da je prodavac te kuce sto ga je kao unajmio htio da dobije vece novce za tu kucu ako se sredi a kuca je vec prodana i upisana u katastar. Kako je moguce kuca bit prodana i nakon toga da prodavac dobije vece novce za nju? S tim da ja nemam gdje i bojim se zbog djece da ih ne izgubim,ja sam s njima svaki dan i stalno oko njih on stalno nade izgovor da ga nema doma radi.Kad ga pitam nesto da mi pomogne oko kuce da nesto napravi tesko.mu je nem vremena i tako.Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija