Jump to content

Sunshine 9

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Javit ću svakako, hvala na pomoći.. Lp
  2. Da, toga se i bojim, zbog zatvora.. Supruga bude blagodat na sudu iskazala, niko od drugih članova obitelji nije bio u prisutnosti.. Na kraju svega ovog, kajemo se i ona i ja, životna lekcija za cijeli život.. Povratno javim ishod sveg ovog.
  3. Znači svi ti kazneni postupci odvili su se u jednom danu, osoba prije nije osuđivana, radi se o tome da sam kod supruge našao poruke drugog muškarca, naravno poludio sam i učinio pogreške, ja ju nisam tukao niti išta tak, psovao sam, prijetio i nisam joj dao ići nikud dok mi to ne pojasni.. Supruga otišla na policiju i prijavila me, i eto sad u 6 mj imam sud, pa me zanima šta mogu očekivati.. Mi smo situaciju razjasnili i sada je sa nama sve u redu. Zabrinjava nas sad sud i posljedice, ja nikako ne mogu u zatvor, jedini radim i financijski uzdržavam obitelj. Uzeo sam odvjetnika pa se nadam samo novčanoj kazni.
  4. Lijep pozdrav, evo zamolila bi nekog da mi odg kakve kazne ili sankcije možemo očekivati prema ovim kaznenim djelima, čl. 139.st2 i 3,136.st2i3. te 179a? Unaprijed hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija