Jump to content

wash

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je wash objavio

  1. Iman jednu kaznu koju cekan vec par godina na koju sa se zalija i skroz zaboravija na to, neznan jeli se to racuna kao kaznjavanje s obzirom da jos nista nisam platija
  2. Evo dosa je prekrsajni nalog kazna je 4000kn i mjesec dana bez vozacke ali pise da moran platit jos 500kn troskove prekrsajnog postupka. Jeli se isplati zalit na ovo ili da odma platim 2/3 i jeli vrijedi 2/3 za ove troskove od 500kn ili samo za kaznu?
  3. A vidit cu kad dode nadam se da ce bar pola smanjit jer neznam odakle cu ovoliko novaca stvorit
  4. Zahvaljujem jeli postoji mogucnost da se pismo skupi osobno da moji doma ne moraju to citat
  5. Nema ni meni logike bilo ih je troje u autu i kazu da ce mi doci odma poziv na sud na koji se ja neman sta zalit
  6. On meni kaze ovako ako neces odma platit kaznu mi cemo odma pisat zalbu umisto tebe, tebi ce donit postar poziv na sud di ces se moc izborit za manju kaznu. Jeli sad kad meni to dode ja ulazen zalbu ili odma idem na sud? I jeli se ikako moze osobno predignit taj poziv da mi je dolazi doma?
  7. Pozdrav, zaustavio me presretac i napisali su mi kaznu od 10000kn za prekoracenje od 50kmh. Oni kazu da su ulozili zalbu umisto mene i da se ja samo moran pojavit na sud i tamo se borit za smanjenje. Nerazmumin jeli ja sad moran ponovo pisat zalbu kada mi dode kuverta ili idem odma na sud. S obzirom da mi je ovo prva kazna koliko se taj iznos moze umanjiti?
  8. Pozdrav,prijatelj je u istoj situaciji,danas mu je doslo da je prigovor odbijen i da mora platit 7000kn ali mu nigdi ne pise da ima pravo na 2/3. Jeli mu i dalj stoji pravo na 2/3 u roku od 8 dana ili mora platit cijelu kaznu. Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija