Jump to content

MaryFI

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O MaryFI

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. MaryFI

  Otpremnina

  Hvala na informaciji. Ljubazno Vas molim, obzirom da sam na bolovanju od siječnja i primam naknadu od HZZO, koji prosijek plaće ulazi u izračun otpremine? Da li prosijek 3 plaće prije odlaska na bolovanje ili u izračun ulazi i bolovanje koje dobivam od HZZO zbog bolovanja? Hvala.
 2. MaryFI

  Otpremnina

  U ugovoru o radu ne piše trajanje otkaznog roka. Navedno je da u slučaju otkaza da će se primjeniti odredbe o otkaznim rokovima prema važećem Zakonu o radu.
 3. Poštovani, donesena je odluka o poslovno uvjetovanom otkazu 11.5., i nisam obavezna raditi za vrijeme otkaznog roka. Otkaz mi je uručen 18.5. od kada mi počinje teči otkazni rok. Dana 21.5. navršavam 2 godine rada u toj tvrtki. Zanima me da li imam pravo na otpremninu? Također me zanima koliki mi je otkazni rok? Hvala.
 4. Hvala na odgovoru. Interesira me, obzirom da sam u procesu liječenja da li ostavljam otvoreno bolovanje ili ga moram zaključiti s danom uručenja otkaza?
 5. Poštovani, na bolovanju sam od siječnja 2020.g., u svibnju 2020.g poštom mi stigne Odluka o redovitom poslovnom uvjetovanom otkazu ugovora o radu, gdje piše da nisam obvezna raditi za vrijeme otkaznog roka, a bit će mi isplaćena naknada plaće kao da sam radila. Da li mi za vrijeme bolovanja smije teči otkazni rok ili on teče po povratka na posao?
×
×
 • Napravi novi...