Jump to content

Luka1998

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ukoliko je autoškola propala vjv.zbog financija kakva je onda situacija?
  2. U redu, Puno hvala na pomoći.
  3. Pozdrav, Znači iako je autoškola ugašena ja ipak imam zakonsko pravo da mi se taj novac vrati i na koji se članak trebam pozvati? I svakako ću se konzultirati sa odvjetnikom.
  4. Jesam još i prije ali bi uvijek dobivao odgovore poput sve ćemo riješiti ,strpite se itd...
  5. Pozdrav, Naime imam sljedeću situaciju. Upisao sam vozački u 7/2018. No međutim zbog poslovnih obaveza i svega skupa to se odužilo do dan danas ,pao sam propise 5 puta i trebao sam ići na dopunsko osposobljavanje,no međutim došao sam na samo 1 termin ,trebao sam i poslije ,rekli su mi kad da dođem da bi nakraju tajnica autoškole rekla pa nema danas predavanja,na što sam ja poludio i nisam više išao . Autoškola s kojom sam imao važeći ugovor je ugašena i promijenila. Isto tako nakraju sam se ispisao i rekli su mi da ne mogu dobiti novac nazad jer je autoškola ugašena .,nisam odradio vožnju ni ništa a platio sam. Jel ovo osnova za tužbu?
  6. Ovo i mene zanima i isto tako da li se mogu pozvati na vanredne okolnosti ukoliko se desi da zakasnim ,s tim da imam vremena do 7.mj da se ispišem jer autoškola nije ispunila svoju obavezu prema meni kao kandidatu
  7. Poštovanje, Inače radim na određeno vrijeme,uskoro mi se bliži 3 godine da radim kod istog poslodavca .,al preko agencije za zapošljavanje. Jel postoji šanse da ipak dobijem ugovor na neodređeno ? jer sam čuo da se kod ovakvih situacija opet daje radniku ugovor na određeno i promijeni se agencija koja izdaje ugovor i koja isplaćuje plaću.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija