Jump to content

IkaIka

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O IkaIka

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ako imamo dva sindikata, koji od njih daje suglasnost? Onaj u kojem je kolegica ili moze i ovaj drugi dati suglasnost? Njen neće dati suglasnost.
 2. Nažalost, to je situacija koja se ponavlja vec drugu godinu. Prosle godine trudna kolegica se vratila na posao s komplikacija nakon sto je proglašen višak. (nema nikakvih komplikacija nakon što je višak proglašen), da bi mjesec dana kasnije pobacila. Ova godine ista stvar. Opet trudna.
 3. Tko može tražiti kontrolu bolovanja? Samo šef? Poslodavac?
 4. Nisam ove zastićene dobro pojasnila. Znaci, dvije na roditeljskom dopustu. Jedna na komplikacijama. Jedna s preko 30 godina staza i 60 starosti. Dvoje cuva radno mjesto (politička funkcija u općini i ravnatelj u školi). Netko mora biti višak, a svi kao zaštićeni?!
 5. Politika, pravo čuvanja radnog mjesta.
 6. Nema takve. Tri imaju djecu i one se pokupe i odu.
 7. Radim u školi gdje zadnjih par godina svake godine imamo višak. Ove imamo problem, naime imamo dva zaštićena radna mjesta (politika), kolegicu koja ima preko 60 godina starosti i preko 30 godina staža. Ostale su 3 kolegice, mlade. Dvije odu 1.7. Na roditeljski dopust da izbjegnu situaciju da budu višak, a jedna ode na bolovanje (komplikacije u trudnoći). Tko je višak?? Prošle godine je rečeno da mora biti netko jer ne može biti prijavljeno npr. 7 učitelja na 6 radnog mjesta (htjelo se kolegicu ostaviti na zamjeni ovoj što je trudna).
×
×
 • Napravi novi...