Jump to content

IkaIka

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Update na temu. Katastarski je mama vlasnik 1/1 ali nije u gruntovnici. Tamo je podijeljeno.
  2. Ovako: mama je vlasnik zemljišta, kojeg želi prodati. Nakon smrti bake mamin brat je potpisao kod javnog bilježnika da se odriče zemlje, da ju prepušta mami. Međutim, sad nakon 10 godina, mama ima 11/12 zemljišta a ujak 1/12. Nije provedeno u katastra nista papirnati, oboje su vlasnici. Nastaje problem jer je ujak u Canadi i nalazi na oprečna mišljenja, kako to prodati?? Moze li ona prodati svojih 11/12 zemlje a ostaviti ovo sto je od ujaka dok ne riješi papire s njim (pošto je u Canadi trajat ce)?? Moze li prodati sve ili bas treba njegov potpis?
  3. Ako imamo dva sindikata, koji od njih daje suglasnost? Onaj u kojem je kolegica ili moze i ovaj drugi dati suglasnost? Njen neće dati suglasnost.
  4. Nažalost, to je situacija koja se ponavlja vec drugu godinu. Prosle godine trudna kolegica se vratila na posao s komplikacija nakon sto je proglašen višak. (nema nikakvih komplikacija nakon što je višak proglašen), da bi mjesec dana kasnije pobacila. Ova godine ista stvar. Opet trudna.
  5. Tko može tražiti kontrolu bolovanja? Samo šef? Poslodavac?
  6. Nisam ove zastićene dobro pojasnila. Znaci, dvije na roditeljskom dopustu. Jedna na komplikacijama. Jedna s preko 30 godina staza i 60 starosti. Dvoje cuva radno mjesto (politička funkcija u općini i ravnatelj u školi). Netko mora biti višak, a svi kao zaštićeni?!
  7. Nema takve. Tri imaju djecu i one se pokupe i odu.
  8. Radim u školi gdje zadnjih par godina svake godine imamo višak. Ove imamo problem, naime imamo dva zaštićena radna mjesta (politika), kolegicu koja ima preko 60 godina starosti i preko 30 godina staža. Ostale su 3 kolegice, mlade. Dvije odu 1.7. Na roditeljski dopust da izbjegnu situaciju da budu višak, a jedna ode na bolovanje (komplikacije u trudnoći). Tko je višak?? Prošle godine je rečeno da mora biti netko jer ne može biti prijavljeno npr. 7 učitelja na 6 radnog mjesta (htjelo se kolegicu ostaviti na zamjeni ovoj što je trudna).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija