Jump to content

darkotkalec

Korisnik
 • Broj objava

  22
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O darkotkalec

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

210 pregleda profila
 1. Poštovani Buda 2 iskreno vam se zahvaljujem na odgovoru.Nije samo ptsp i ova druga je povezana sa ratom a za tešku nagluhost su rekli da je prošao rok isto od rata a tu je još i pregršt drugih dijagnoza.Imam i smanjenu radnu sposobnost za sve poslovne,čak su i iz mirovinskog bili u firmi gdje se i oni pismeno očituju za smanjenje radne sposobnosti.Što se tiče ptsp-a liječim se već dugo i to hodam već dugo kod jedne profesorice koja radi i sa onkološkim bolesnicima.Samo neznam zašto sam u ured državne uprave morao nositi potvrdu da sam zaposlen,a to mi nitko neće reći.
 2. Pozdrav Možda nisam postavio dobro pitanje.Mene zanima dali sa te dvije dijagnoze i kad bi i druga bila manje od 20 posto kad bi predao zahtjev na komisiju dali imam kakve šanse da dobijem 1 ili 2 posto da bude ogruglo a to su teške šanse.
 3. Poštovani Imam privremeno HRVI 20 posto i manje od 20 posto za stalno.Sve sam išao skoro pa na silu.Nedavno sam dobio knjižicu HB koja mi je odobrena još 2018 godine i to mi je gurnula zahtjev koji sam sam poslao u ministarstvo branitelja.Kad sam došao u socijalno čovjek na šalteru mi je rekao šta sam to plačao tri godine a otkud bih ja to trebao znati .Inače sam još zaposlen i trenutno idem u dnevnu bolnicu.Neznam nitko mi neće reći zašto sam morao donijeti potvrdu u Ured državne uprave da sam stalno zaposlen. Molio bih ako netko upućen za odgovor. Lp
 4. Poštovana Da me krivo ne shvatite iz Karlovaca su dali nalog da se sve ispita u uredu za obranu, a novi ratni put sam dobio iz Karlovca. Lijepo vas pozdravljam i nadam se da sam vam nešto pomogao, ali ako nemate kakav dokaz nemojte ni pokušati.
 5. Poštovana gospođo, Pošto sam i ja imamo takav problem možda bih vam mogao pomoći. Ja sam imao uvjerenje o obnašanju dužnosti zapovjednika desetine. I meni su isto tako odmahivali rukom pa sam jednostavno našao broj od zapovjedbištva u Karlovcu napisao rukom na jedan papir i poslao uvjerenje i zamolbu nedugo zatim sam dobio poziv iz ureda za obranu u Osijeku dao iskaz i Pokazao uvjerenje i dobio sam novi ratni put u kojem piše zap. dužnost.
 6. Poštovani Evo još mi nešto nije jasno. Zahtjev se odbija zbog neispunjenja zakonskih propisanih uvjeta a ja se liječim kontinuirano zbog sebe a ne zbog niskog drugog. Još mi je sad liječnik napisao da je stanje isto kao i 1992g i pijem tablete za stalno.
 7. Poštovani Evo pitao bih opet nešto pošto sam dobio oba dva rješenja negativno malo sam i razočaran pošto se liječim od benigne hiperplazije prostate od 1992g po preporuci urologa sa razmacima po potrebi koje je bilo predloženo 40 % stalno u bolnici a sad je srušeno na 0%,ptsp je bio predložen 20 % a sad je 19% do 30.09.2020.Zanima me dali da odem u ured državne uprave da priložim žalbu ili da mi to sastavi odvjetnik.
 8. Poštovani, Pošto sam već većinu odgovara dobio još me samo zanima dali ured državne uprave šalje rješenje u mirovinsko ili kad ga dobijem idem sam u mirovinsko. Ostali slijed znam. Rekli su mi iz ministarstva branitelja da sačekam par dana, a ako ne bude ništa za 7-8 dana onda šaljem meil na navedene adrese.
 9. Poštovani, Imam opel jedno pitanje. Rekla mi je gospođa u ministarstvu branitelja da čekaju nešto iz mirovinskog pa dok to ne dođe ne mogu mi dati rješenje. Dali to ima kakve veze sa uredom državne uprave. Kolege mi kažu da to nema veze sa mirovinskim. Nameće mi se pitanje dali nije netko u mirovini na moje ime pošto je jednom neko bio na kontroli na moje papire na psihijatriji. Inače sam zaposlen.
 10. Poštovani, zahvaljujem na odgovoru i ja sam tražio isto preko branitelja i izgleda da ću i ja tako napraviti jer više nema smisla. Vidim da se i vi isto mučite kao i ja.
 11. Molio bih ako ima netko tko bi me posavjetovao.
 12. Upravo sam opet zvao ministarstvo branitelja i gospođa je rekla da će provjeriti i da će mi javiti, ali ja mislim da opet ništa. Razmišljam dali mogu angažirati odvjetnika jer očito me zavlače i nije za pričati šta sam sve prošao.
 13. Nisam u mirovini zaposlen sam a već imam smanjenu radnu sposobnost, ali nemam invalidnost pa bi mi ovo došlo a i zvao sam ministarstvo branitelja pa su mi rekli da če me nazvati kao jučer dok tamo dođe šef. Uopće neznam u čemu je problem.
 14. Poštovani nije problem što rješenje leži u uredu državne uprave nego što to traje skoro dvije i pol godine a moji kolege idu već drugi i treći puta a ja još nisam dobio ni prvo
 15. Ovo mi je prvo rješenje a predao sam 1.02.2018 a neki moji prijatelji već idu treći puta
×
×
 • Napravi novi...