Jump to content

darkotkalec

Korisnik
  • Broj objava

    37
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

629 pregleda profila

Postignuća

  1. Pozdrav Sad na primjeru da odeš u invalidsku mirovinu HRVI i ostaneš raditi na istom mjestu na puno radno vrijeme to me zanima pa bih molio ako netko zna da mi odgovori.
  2. Poštovani huskyCRO puno vam zahvaljujem na odgovoru to sam htjeo čuti jer nisam znao da ako predaš na invalidsku da dovodiš u pitanje svoje radno mjesto a već imam lakše radno mjesto zbog kralježnice pošto sam nastradao u firmi.Lijep pozdrav i još vam jednom zahvaljujem na odgovoru.
  3. Puno vam hvala na odgovoru i ja sam isto tako mislio da ostanem raditi još malo ali sam htjeo čuti i drugo mišljenje.
  4. Poštovani Hvala vam na odgovorima i ja sam o tome razmišljao da se ne prevarim zato sam i pitao.Kolega sa posla me skroz nagovara ali on je sam a već ima profesionalnu civilnu koju je sad prebacio u vojnu.Imam dobar posao i dobra primanja pa zato i pitam.Kako sam i naveo da imam 36 godina staža bez vojske koji je isto 1150 dana borbenog sektora.Ne radim ništa fizički a to mi lakše radno mjesto pa bih ostao još koju godinu raditi ali ne bih htjeo duže od prvog uvjeta. Zaboravio sam navesti da mi je posao dežurni u upravi.Radno vrijeme po 12sati dnevne noćne.
  5. Poštovani Dobio sam trajno HRVI za stalno prije 3mjeseca sad bi predao na invalidsku komisiju i zanima me ako prođem dali bi mogao ostati raditi na ovom radnom mjestu.Inače imam sad skoro 36 godina radnog staža pa bi još koju godinu ostao raditi.
  6. Stvarno ne razumijem kad sam već bio na vještačenju u Ministarstvu u Osijeku i odande je dan prijedlog koji je otišao na potvrdu u Ministarstvo u Zagreb koji je to potvrdio i vratio predmet u mjesto predaje šta onda opet ima Osijek potvrđivati.Onda po tome mogu rušiti Zagreb a slali su u Zagreb na potvrdu.
  7. Zvali me iz ureda državne uprave u Belom Manastiru rekli da sam dobio rješenje za stalno nakon tri mjeseca ali pošto sam zaposlen opet sam morao odnijeti potvrdu iz firme da sam u radnom odnosu.Kad sam dobro potvrdu rekla mi je da sad mora ići na potvrdu u Ministarstvo Branitelja u Osijek što mi nema logike kad je odande išlo za Zagreb na potvrdu.Točno ne znam šta radit a još malo pa bi trebao opet predati.
  8. Prije dva mjeseca sam bio u Osijeku i rekli su mi da ide na potvrdu u Zagreb.To sam čekao skoro više od šest mjeseci zbog onog prijelaza u Ministarstvo branitelja pa me eto zanima koliko se otprilike čeka povratak predmeta iz Zagreba.
  9. Hvala vam lijepa na odgovoru i ja čekam isto dva mjeseca pa zato pitam.Prvi puta sam čekao pet mjeseci pa možda sada brže ide.
  10. Koliko se dugo čeka rješenje iz Zagreba
  11. Dali imam kakvo pravo vezano uz kupovinu auta privatno.Vizualno dobro izgleda i ima malih grešaka s obzirom na starost vozila ali je motor u stvarno lošem stanju šta nije vidljivo.Kad sam ga odveo kod majstora ono katastrofa.Sad mene zanima dali mogu nešto napraviti jer mislim da je to teška prijevara.
  12. Hvala vam lijepa na odgovoru.Moram onda nazvati jer već dugo čekam.
  13. Dali su Osijeku počele sa radom liječnike komisije za HRVI
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija