Jump to content

KretenBezDozvole

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O KretenBezDozvole

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Nisan ni mislio iskorištavati to pravo. Tjedan prije toga sam spavao manje od 5/6 sati po danu zbog ispita, učenja i domaćih radova. Nisam bio baš zaspao nego sam od umora zatvorio oči na tren (baš velika razlika lol). Ma svejedno šta se dogodilo ništa nemijenja trenutnu situaciju samo ne želim da nešto krivo shvatite. Puno vam hvala na mišljenju i objašnjenju zakona, ugodna večer svima i nadam se da više nikad neću trebati posjetiti ovaj forum (lol).
 2. Hvala na odgovoru, ma znam. To mi je i najveća šteta jer imam amatersku licencu i prije sam vozio karting. Roditelji me nisu mogli više financirati pa sam odustao ali sam htio za godinu dana uzeti složeni auto za trke pa voziti autoslalom, brdo ili nešto treće. I na kraju ništa od toga jer sam ja zaspao za volanom. Jeste sigurni da neću ništa dobiti? Mislim to meni zvuči super ali mi nema logike.
 3. Jel postoji šansa da ne idem u dom jer sam dobar učenik i nikad nije bilo problema sa mnom?
 4. Pozdrav, imam 15 godina (16 punim u srpnju) te sam prije par tjedana uzeo auto od roditelja i razbio ga, auto je totalka i zvao sam policiju. Nitko drugi nije bio sudionik u nesreći osim mene i ja sam ok. Kakvu kaznu mogu očekivati? Ovo mi je 2. put da sam uzeo auto i to policija zna, te noći nisam bio pod nikakvim supstancama. Još nisam bio na suđenju ili icem sličnom.
×
×
 • Napravi novi...