Jump to content

PeppaPigica

Korisnik
  • Broj objava

    44
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je PeppaPigica objavio

  1. , Draganec je napisao:

    Danas me nazove gđa. iz Eos Matrixa ( tako se predstavila) i traži moje podatke OIB...itd da bi ja mogao saznati od njih što me zapravo trebaju. Odbio sam,a nakon toga ista je odmah poklopila slušalicu.

    Odmah potom provjeravam svoje  pravomočno Rješenje suda gdije se je vodio jednostavni postupak stečaja potrošaća i donesena presuda.... oslobađa se dužnik ...itd.

    Prema vidljivom rješenju nigdje nema Eos Matrixa, a i koliko znam niti sam imao niti imam više potraživanja vjerovnika od ikoga.

    Ima li bilo tko na taj način zatraživati moje podatke da bi saznao šta me trebaju?

    Eos je mozda otkupio dug

  2. prije 20 sati , Borbena7 je napisao:

    Ni ovrhovoditelj, a ni ovršenik ne mogu produžiti zastoj postupka, jer je to isključivo u ovlasti suda. Ovrhovoditelj i ovršenik mogu samo sudu dostaviti prijedlog za produženje zastoja postupka. Kako je ovdje od početka u pitanju suglasni prijedlog stranaka za zastoj postupka, tako i prijedlog za produženje mora biti suglasan i obrazložen.

    Jasno da sud donosi odluku, krivo sam postavila pitanje, prijedlog bi trebao dostaviti ovrhovoditelj jer je on taj koji odobrava ovrseniku obrocnu otplatu a time i pristaje na zastoj postupka?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija