Jump to content

Miokard_NG

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  1

Miokard_NG je zadnji put osvojio dan ožujak 18

Miokard_NG objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

O Miokard_NG

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Mene su sad zvali za Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu. Bio sam 39. na ljestvici nakon provjere znanja.
 2. Ja sam bio danas. Ne traje dugo, nekih 5 min. otp. Prvo su me pitali da kažem nešto o sebi. Pa su me pitali zašto želim raditi u pravosuđu, gdje se vidim za 7 godina. Pitaju i gdje želiš najviše raditi od mjesta koje si naveo.
 3. Ja sam se prijavio na sva mjesta u "kopnenoj" Hrvatskoj. Dakle sve osim Rijeke, Pule, Pazina, Zadra, Šibenika, Splita i Dubrovnika.
 4. Negdje sam na ovom forumu pročitao da budu općenita pitanja. Tipa, gdje se vidite za pet godina. Navodno da pitaju i je li bi radije radili u sudstvu ili državnom odvjetništvu.
 5. Ma i prošli natječaji su dugo trajali. Tko zna koliko će se još čekati na rješenje o prijmu (oni koji uspiju dobiti vježbeništvo).
 6. U mojoj grupi su rekli da neće biti rezultata do kraja ovog tjedna. To valjda znači četvrtak, petak...Vidjet ćemo...
 7. I evo još pitanja, isto ne znam jesu li točni odgovori. KP i KPP 1. Kazneno djelo krađe progoni se: a) po služb. dužnosti, b) privatnom tužbom (a) 2. Vrste presuda u kaznenim stvarima su okrivljujuća, oslobađajuća i ..............(odbijajuća) 3. U kazn. predmetima sude: općinski sudovi, županijski sudovi i ..................(Vrhovni sud) 4. Tko po novom ZKP vodi istragu? (Drž.odvjetnik) 5. Za koja se k.djela mora provesti istraga: a)za koje je propisana novčana kazna, b) zatvor do 5 god., c) zatvor do 10 god., d) dugotrajni zatvor. (d) 6. Mjere upozore
 8. Pronašao sam na forumu neka stara pitanja, od prije 10tak godina, ali mslm da bi mnoga i dalje mogla biti relevantna. Ljudi su pisali i odgovore, ali ne mogu garantirati da su točni.
×
×
 • Napravi novi...