Jump to content

DejanBabić97

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je DejanBabić97 objavio

  1. Pozdrav svima Od ove godine kako je nastupio novi zakon o primitku u HR drzavljanstvo brat i ja smo preko majke koja je rodjena u HR i ima domovnicu i pasos predali 28.02.2020 u Banjaluci u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske zahtjev za stjecanje HR drzavljanstva na osnovu jednog roditelja koji ima HR drzavljanstvo prije naseg rodjenja a mi kao stariji od 21 god (ja imam 23 brat 25) imamo pravo na to uz prilozenu nasu a i majkinu dokumentaciju.Pa me zanima da li je neko u slicnom slucaju,da li je istina ono sto su objavljivali kako je to sad malo ubrzano i cuo sam da se takvo nesto ceka do 6 mjeseci? Ima li istine tu ili ni tu nema pravila i moze da potraje kao kod vas tu sto sam procitao godinu i po,dvije pa cak i vise.Hvala unaprijed na odgovoru.
  2. Pozdrav svima Od ove godine kako je nastupio novi zakon o primitku u HR drzavljanstvo brat i ja smo preko majke koja je rodjena u HR i ima domovnicu i pasos predali 28.02.2020 u Banjaluci u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske zahtjev za stjecanje HR drzavljanstva na osnovu jednog roditelja koji ima HR drzavljanstvo prije naseg rodjenja a mi kao stariji od 21 god (ja imam 23 brat 25) imamo pravo na to uz prilozenu nasu a i majkinu dokumentaciju.Pa me zanima da li je neko u slicnom slucaju,da li je istina ono sto su objavljivali kako je to sad malo ubrzano i cuo sam da se takvo nesto ceka do 6 mjeseci? Ima li istine tu ili ni tu nema pravila i moze da potraje kao kod vas tu sto sam procitao godinu i po,dvije pa cak i vise.Hvala unaprijed na odgovoru.
  3. Hvala tebi sto si se javila.Iskreno se i ja nadam da je tako i da ce rjesenje stici sto prije,a ostaje nam sada samo da cekamo nista drugo. Srecno i da sto prije dodje.😊 Ako budes mogla,kada dobijes,samo napisi sta je i kako bilo.😊
  4. Pozdrav svima Od ove godine kako je nastupio novi zakon o primitku u HR drzavljanstvo brat i ja smo preko majke koja je rodjena u HR i ima domovnicu i pasos predali 28.02.2020 u Banjaluci u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske zahtjev za stjecanje HR drzavljanstva na osnovu jednog roditelja koji ima HR drzavljanstvo prije naseg rodjenja a mi kao stariji od 21 god (ja imam 23 brat 25) imamo pravo na to uz prilozenu nasu a i majkinu dokumentaciju.Pa me zanima da li je neko u slicnom slucaju,da li je istina ono sto su objavljivali kako je to sad malo ubrzano i cuo sam da se takvo nesto ceka do 6 mjeseci? Ima li istine tu ili ni tu nema pravila i moze da potraje kao kod vas tu sto sam procitao godinu i po,dvije pa cak i vise.Hvala unaprijed na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija