Jump to content

iduspara

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O iduspara

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ali ako svi ti ovrhovoditelj ponovno zatraze blokadu u FINI, opet se vracamo na pocetno stanje i broju blokiranih. Jer ako je to njima dozvoljeno, onda sumnjam da to nece i napraviti.
 2. Koja je svrha toga zakona ako ovrhovoditelj moze isti slucaj ponovno predati FINI ?
 3. Ali ne kuzim onda ovaj zakon, da se sva dugovanja brisu ako nisu bila uspjesno naplacena. To bi onda znacilo da svatko moze povuci blokadu sa FINE i ponovno je pokrenuti ? Koji je onda smisao tog zakona jer bilo je receno "oprost duga" ili sam ja to krivo shvatio.
 4. Postovani, Prema Tele2 sam imao dugovanje iz 2012, prosle godine su skinulti blokadu sa FINA-e povodom novog zakona. Takoder imam sada i potvrdu od FINE da ne postoje nikakva potrazivanja prema meni. Kako sam htio sklopiti novi ugovor sa Tele2 oni su trazili da dostavim potvrdu od Inkaso.hr da su sva moja dugovanja podmirena. Povodom toga sam nazvao Inkaso.hr kako bi oni meni rekli da dugovanje i dalje postoji i da ako ne platim sada da bi oni to mogli ponovno poslati na prislinu naplatu preko FINA-e. Kazu kako je tocno proslo godinu dana od kada su povukli blokadu sa FINE i da sada imaju pravo ponovno pokrenuti postupak.
×
×
 • Napravi novi...