Jump to content

Samopošteno

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Čitala sam ga i opet ću..za svoju djecu bi i bubreg dala..ali gle čuda imam i ja pravo na protuovrhu..pa i u ovom sad postupku..al gle opet čuda djecu su već punoljetna i rade ..kome je šteta nanjeta?! Po meni je trebala u prvom ovršnom postupku se uplesti RH kao treća strana ( jer su imali saznanja o tom postupku) i nastaviti taj postupak a ne otvarati novi...zdravorazumski..al ja nemam diplomu a ovi koji je imaju Bog zna kak su došli do nje..:) (ne mislim tu na vas već ove koji ignoriraju i šikaniraju mene), podnijet ću prijedlog za proglašenje postupka nedopuštenim... iz znatiželje pa da vidimo što će sudac reći. Neki treći sudac..
  2. Morat ću ići jedan dan uvid u spis da vidim prvotno rješenje..no pored toga, ako se u prvotnom postupku koji je već bio ovršni, nije li time ispucan postupak, jer u tom postupku ovrhovoditelj (tko god da jest) je imao mogućnost sva sredstva iskoristiti (a što nije učinio), i sada činjenica da se ponovno otvara postupak mene dovodi u situaciju da ponovno raspravljam o istome..gledam to iz moje pozicije..meni se samo ovrhovoditelj promijenio.. ...jer ovršni postupak nije samo naplata tražbine..kao uvjet otvaranja postupka..tu je još mogućnost protuovrhe ( nije mi dovodio djecu), centar (za soc skrb) isto nije zaštitio moja roditeljska prava, niti nakraju sud koji je ignorirao moju protuovrhu..itd..kaj ne..? Lijepo piše u zakonu..ovršnom..ništa nije jednostrano..
  3. Hmm..ali nije različita tražbina ..jer da je radilo bi se o naplati dva puta od dva ovrhovoditelja..oba ovrhovoditelja se pozivaju na sudsku odluku a to je jedna isprava...prema tome ne može biti dvije tražbine.. Vrlo jednostavno (mislim..:/) naplata od strane supruga nije uspjela, on zatražio od RH da plati za mene, i konačno sad RH traži da to “vratim“. Jer u suprotnom da recimo platim i državi i njemu , meni je onda dva puta naplačena alimentacija..
  4. Aha ..ovak uglavnom pokrenuo je bivši suprug protiv mene u svrhu naplate alimentacije, da se automobil koji glasi na mene upiše založno prava.ak sam dobro skužila u slučaju da ja auto prodam tražbina bi se naplatila..e sad pošto ja nisam u posjedu tog auta već je auto kod njega (supruga) sud je pošto od dana od donošenja zaključka a u roku osam dana sam bila u obvezi predati sutomobil (koji nisam mogla predati jer je bio kod njega), obustavio postupak jer ovrhovoditelj u roku od 60 dana nije predložio oduzimanje vozila. Makar mislim da jest . predložio ( pošto mi je policija došla na vrata i tražila auto, pa su skužili da auto nije kod mene) . Uglavnom obustavljena je ovha..na temelju čl. 162 st. 1 i čl 161. st 1. Ovršnog zakona. Ostalo niš ne piše o mojim žalbenim navodima...e sad šta nije bitan predmet spora? Jer opet se sad raspravlja o istoj tražbini.. U izreci piše da se obustavlja rješenje o ovrsi broj...ha ha rješenje o rješenju...pa da poludiš..:)
  5. Pozdrav, imam pitanje; protiv mene se vodio ovršni postupak koji je pravomoćno okončan a predmet spora je bila alimentacija za djecu. Okončan je u moju korist. Sada je pokrenut ovršni postupak od strane RH za tu istu alimuntaciju koju je druga strana primala kao naknadu od centra za soc skrb jer se u prvotnom postupku koji je bio u tijeku nije moglo od mene naplatiti zbog nevjerodostojne isprave (po mojem viđenju) itd. i štošta nezakonitog, pa je moje pitanje može li se o istom dvaput? Ili mi je karma takva...:)) Unaprijed zahvaljujem na odg..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija