Jump to content

anna1234

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U redu, hvala Vam na odgovorima. Naravno imamo sve dokumente kod sebe zajedno s potpisano visinom alimentacije koja je ovjerena kod javnog bilježnika. Brat se ne školuje već 6,7 godina te za njega ne plaća ništa.
  2. Tako je, ispunjavam sve na vanrednom fakultetu, 2. Sam godina te upisujem ove godine 3. Otac nije plaćao dugi niz godina ništa niti meni niti bratu, te je poćeo s plaćanjem prije cca 5 godina. Zajedno smo bili kod javnog bilježnika i potpisivali ugovore o alimentaciji na moj račun tako da ne mora on vršiti uplatu svaki mjesec već da mu se prilikom pristizanja mirovine skida i prebacuje odmah na moj račun .Visinu alimentacije su on i majka rijesavali sa odvjetnikom još za vrijeme mog srednjoškolskog obrazovanja.
  3. Poštovanje imala bih jedan upit. Vanredno se školujem i imam 23 godine te je moj otac plaćao alimentaciju u iznosu od 1250kn poslijednjih godina, no on je bolesnik koji se nalazio u bolnici popovača te je nakon nekog vremena zbog dobrog stanja pušten u dom gdje su vodili skrb o njemu. Naime dugi niz godina je već u mirovini te se prije 2,3mj odlučio zaposliti, naravno to je bila prevara samo da prekine pristizanje mirovine i ujedno i alimentacije na moj račun što je sklopljeno ugovorom. Nažalost ne može voditi niti brigu o sebi tako da teško da bi išta mogao i raditi zbog toga znam da to nije istina, te je već prije nekoliko dana socijalna radnica javila da je taj posao prekinut. Željela bih pitati što napraviti radi ne stizanja alimentacije vec 3.mj za redom te kako to riješiti. Trenutno se nalazi u domu za starije i nemoćne te prima veliku mirovinu koja pokriva dom a uz to mu i sestra plaća dom po mojim saznanjima. Hvala Vam na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija