Jump to content

frane.prizba

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je frane.prizba objavio

  1. Dobio sam prosli mjesec rjesenje o mirovini pisan 14.04. pa sam ocekivao da ce mi prva mirovina sjesti ovaj mjesec. Ali to se nije dogodilo. Molim ako netko zna zbog cega bi kasnila?
  2. Dobio sam prosli mjesec rjesenje o mirovini pisan 14.04. pa sam ocekivao da ce mi prva mirovina sjesti ovaj mjesec. Ali to se nije dogodilo. Molim ako netko zna zbog cega bi kasnila?
  3. Hvala na odgivoru. Ja nemam invalidsku vec starosnu po zakonu o braniteljima
  4. Molim savjet Prije nekoliko dana postao sam umirovljenik po zakonu o braniteljima i dobio najnizu braniteljsku mirovinu uvecanu za ratni put cca 3500kn. Mirovina iz rada bi bila cca 1600 kn. Mogu li raditi sezonski u poljoprivredi na markice a da mi ne uzimaju branitaljski dodatak? Kod rada na 4 sata taj dodatak bi izgubio.
  5. Postovani ja sam momentalno deblokiran po tzv korona zakonu ali ce se blokada nastaviti kad taj zakon prestane. U banci su mi predlozili da uzmem pbz mastercard revolving karticu. Zanima me da li ce kod ponovne blokade biti nlokirana i ta kartica tj da li ce ovrhom skinut i novac sa nje? Kartica nije vezana za tekuci racun
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija