Jump to content

Rinica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, ali to je novčana naknada na koju nemam pravo nakon radnog odnosa, to znam, i to ok, imam pravo na naknadu ako se sad odmah prijavim na burzu i prijavljena sam kao nezaposlena 9 mjeseci bez prestanka i onda nakon što rodim imam pravo na naknadu. Ne razumijem čemu taj link kad znam da nemam pravo na nikakve novce jer nisam radila neprekidno min 6 il 9 mj ne znam sad tocno koliko treba. Ono kaj mene zanima je dal da se zaposlim sad trudna il da idem na burzu koja mi je naknada veća u kojem slučaju?
  2. Pa trenutno sam nezaposlena tako da da. Ali nisam nigdje prijavljena osim na zdravstvenom. Nisam uopce bila na burzi. Pitanje je zapravo koja mi je najbolja opcija u ovom sad slucaju? I dal se uopce mogu prijavit na burzu iako ne radim vec dvije godine. Radila sam na studentske ugovore do sad ali mi to nis ne znaci sada.
  3. Pozdrav, naime trudna sam 5 tjedana i nisam prijavljena na burzu kao nezaposlena a zadnji radni odnos mi je bio 2018 i to mjesec dana, prijavila sam se na burzu jednom u zivotu bila mjesec dana i nisam se vise javljala, imam sveukupno mozda 5 mjeseci radnog staza. Moje pitanje je dal da se prijavljujem na burzu pa budem normalno prijavljena 9.mj i ostvarim prava na naknadu nakon rođenja djeteta ili da se zaposlim i radim na ugovor kako obicno daju na mjesec probni pa tri i odradim par mj koliko mogu dal su mi onda bolja prava iako ne bi imala vise radni odnos, jer tesko da cu nac nekog tko bi me prijavio za stalno i tokom porodiljnog. Ne znam sto da radim jer sam planirala se zaposlit normalno ali trudnoca me iznenadila.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija