Jump to content

Tkalac

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na informaciji, hvala bogu dobro je ostala je bez nogice ali evo danas već hoda polako, hvala još jednom i lp.
  2. Hvala Vama još jednom na sugestiji i na vremenu, nadam da će moj Belić biti dobro kako je i veterinar rekao da će za 2mj.trčati. Vama još jednom hvala i lp
  3. A ovo je godzilla koja je to napravila VID_20200610_094125.mp4 VID_20200610_094125.mp4
  4. Policiji sam rekao da treba sprijećiti još veće zlo nedaj bože da nečije dijete strada, ali po zakonu pas je u svom dvorištu, a kad su vidjeli da pas od 50-60kg skoći prednjim nogama na kapiju i da se sve zatrese udaljili su se par koraka unazad ali "zakon" znaći treba se dogodi još veće zlo da bi se reagiralo.
  5. Gosp. G man hvala Vam na odgovoru, ali ponoviti ću ponovo ti psi nisu socijalizirani i svi susjedi se boje djecu pustiti na ulicu da se igraju i laju dan i noć nemože se spavati od njih.
  6. Da li ima smisla privatne tužbe pošto je njezin pas bio u svom dvorištu i ima natpis oštar pas, ali to nije pas nego godzila da mogu poslao boh vam video.
  7. Neznam da li je policija poslije bila ponovo kod nje, dakle svi ljudi u ulici ne mogu hodati nogostupom pored njene kuće nego obilaze cestom i djece je puno toga se najviše bojim.Hvala Vam na odgovoru lp.
  8. Jesam policiji i bili su na uviđaju ali gospođe nije bilo doma oni sve snimili i zgrozili se na viđene pse ali rekli su da moram samo privatnu tužbu.
  9. Dobar dan želim,trebao bih savjet o događaju: prekjučer šetajući sa svojim psom po ulici pasmine mini pudl umiljata mazna svi znaju u ulici djeca ju sva vole ali bez povodca, da bi tri kuće dalje kod susjede koja ima dva psa jedan Cane corso i jedan mali čivauva ali su toliko agresivni na ogradi pogotovo veliki i šetajući s njom oni su počeli jako lajati na ogradi i režati tada je moja mala pudla otrčala na tu ogradu i skočila i veliki ju zgrabio kroz žicu za nogicu i svejoj je smrskao tako da je ostala bez te nogice skroz do loptice gore.Također je i mene pas za prst uvatio tako da mi je nokat poplavio kada sam svoga psa spašavao. Jučer doznajem od druge susjede da izgleda pas nije ni cjepljen. Molim savjet imam li ikakakve koristi od privatne tužbe. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija