Jump to content

Dečman

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Po tim tablicama se i mi vodimo ali jednostavno šta god smo dali sudu nisu nam uvažili.... Žalit ćemo se i ovaj put, a što se tiče inzistiranja žalbi i žalbi smo se napisali i nasjedili po Centru tamo oni za očeve znači nemaju ali obzira a ni milosti jednostavno čim te vide na vratima kao oca odmah nemože.... Svjesna sam da ih ima svakakvih ali ovaj otac samo želi da se ispoštuje presuda i na kraju krajeva da je sa svojom djecom to traje već dugi niz godina i jednostavno centar i sud ne žele čut i vjerujte mi ima ih jako puno koji su skrbni uredni platiše alimentacije ali majke jednostavno se osvećuju preko djece i to je tako žalosno.
  2. Nemaju hvala Bogu nikakvih zdrastvenih potreba niti tegoba ako na to mislite zdrava i prava djeca su
  3. Imaju 14 i 9god.imaju izvanškolske aktivnosti tipa košarka, gimnastika otac kad god da ih uspije vidit im dodatno svakome da novaca i ta viđanja ovise o majci iako je presuda svaki drugi vikend i pola praznika on ih vidi 5 puta godišnje žalio se na Centru međutim ništa od toga nisu uvažili i uz predočenje dokaza u obliku poruka i poziva
  4. Poštovani, Partner sa kojim živim ima 2 djece iz bivšeg braka za njih od 2014god.plaća po obostranom dogovoru i sudskom odobrenju alimentaciju u iznosu od 1100kn po djetetu sad smo konačno u poziciji da oboje radimo i htjeli smo ići na stambeni kredit i dolazi mu tužba da bivša traži povećanje alimentacije i to 2500kn po djetetu a onima primanja 6500 do 7000kn da li je moguće da joj to na sudu prođe da li ima on ikakva prava naravno da će se žaliti? Molila bi vas za savjet i zahvaljujem unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija