Jump to content

Triki

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Triki

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Tri pitanja: kako odjaviti. I drugo: kako doći do papira kako se registrirao? I trče: kako ga natjerati da plaća najamninu. Naime, radi se o manipulatoru koji “igra” na granici zakona ali i mimo zakona i ne želi riješiti problem bračne stečevine.
 2. Triki

  Prebivalište svekrve

  Uz stručnu pomoć tužbu. Hvala na odgovoru0
 3. Moj bivši suprug je bez mog znanja osnovao j.d.o.o na adresi stana kojeg sam ja vlasnik na papiru i za kojeg tek trebamo utvrditi bračnu stečevinu. Obzirom da me je poptisivao bez mog znanja (moguce je da je potpisao mene da sam ja suglasna za otvaranje jdoo) i u drugim situacijama koje su moje mogućnosti naplate korištenja stana na račun tog J.d.d.o. Ugovora o najmu u ime jdoo nemam. Napominjem da je suprug napravio i krivokletstvo o nepostojanju dugova kod osnivanja za sto sam ga kazneno prijavila. Hvala
 4. Rastala sam se ok supruga prije godinu dana pravomoćno a prije skoro dvije godine su definitivno bili poremećeni odnosi. U stanu koji glasi na mene (trebamo pokrenuti parnicu za podjelu bračne stečevine sto moj suprug zbog svojih dugova ne želi) je stanovala i moja bivsa svekrva. Pokrenula sam tužbu za iseljenje oboje. Mogu li odjaviti bivšu svekrvu s prebivališta? Ako mogu, koji je postupak? Ona ima drugu nekretninu na moru. Hvala.
×
×
 • Napravi novi...