Jump to content

Očajna57

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zanima me kakva je procedura, kome u MUP-u se trebam obratiti, kojoj službi-šalteru za podatak o nečijem prebivalištu?
  2. Kako da dođem do informacije o njegovom novom prebivalištu?
  3. Može li se u međuvremenu prijaviti na trenutnom (meni nepoznatom) prebivalištu i dalje normalno živjeti?
  4. Suprug nije uopće preuzeo u MUP-u novu osobnu iskaznicu sa adresom stana moga oca. Moj otac je od sutra u Domu za starije - kako da mu odjavi prebivalište iz Doma za starije i što bi time dobili?
  5. Stan u kojem živim je od moga oca, tu smo se doselili nakon što mi je zimus preminula majka. Prije smo živjeli u podstanarstvu cijelo vrijeme.
  6. Da, upravo tako. A s obzirom da mi je jedino naplata bitna, a ona je malo vjerojatna, nema svrhe da sve pokrećem i stvaram si troškove sada kad nemam nikakvih prihoda.
  7. Bračne stečevine nema, obrt je suprug zatvorio prije odlaska. Tada je ispraznio sve svoje bankovne račune i prodao dionice koje je imao. Više ga se nema za što "uhvatiti" radi eventualne naplate jer koristi samo gotovinu. Zato sam se i raspitivala o potrazi, pretpostavljam da je u RH, ali sigurno neće prijaviti prebivalište jer ne želi da ga se pronađe.
  8. Dobro, vidim da se vrtimo u krug i da nema konkretnog odgovora. Ipak, hvala na trudu. LP
  9. Znam da odsustvo stranke nije zapreka za donošenje odluke, ali me zanima kako se odluka provodi nad odsutnom strankom?
  10. Koje se bude održalo u odsustvu stranke. Zanima me kako se na kraju postupka provodi sudska odluka nad odsutnom strankom do koje se ne može doći?
  11. Da, i nakon povratka pismena s ogl. ploče ne slijedi dalje ništa. Ili, ako nije tajna, što tada slijedi?
  12. Radila sam na sudu pred 13 godina kao informatičar (i ostavila taj posao za pridružit se suprugu u obrtu) pa znam, barem je tada tako bilo, da nakon 3 neuspješna uručenja pismena jednostavno predmet odlazi u ladicu do daljnjega ... Živi bili pa vidjeli.
  13. Sud mu ne može uručiti tužbu jer u MUP-u nema prijavljeno novo prebivalište, a na starom ga nema?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija