Jump to content

Mide

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mide objavio

  1. Supruga je rođena 27.02.1977. u Tuzli. Majka joj ima domovnicu, otac ne, crnogorac je. Ima li ikakvog osnova za dobijanje hrvatskog državljanstva? Lijep pozdrav! Armin
  2. Ok. Hvala. Ali mene zanima da li ona ima pravo po nekom osnovu na državljanstvo? Po majci ? Inače ima crnogorsko i bih državljanstvo...
  3. Pozdrav! Zanima me ima li moja supruga, koja je rođena 1977. godine u Tuzli, BiH, osnova za podnošenje zahtjeva za stjecanje HR državljanjstva. Tata joj je crnogorac i ona je po njemu u svim dokumentima upisivana kao crnogorka. Mama joj je hrvatica, rođena i krštena 1949. godine u Zemunu. Mama ima HR državljanstvo, domovnicu, putovnicu. Svi žive u Modriči , BiH. Supruga ima i domovnicu od djeda još iz doba Kraljevine Jugoslavije, djed je bio u domobranima. Ima li supruga ikakvog osnova po majci ili djedu na HR državljanstvo? Hvala!
  4. Ima. U kojim dokumentima se  supruga rođena 1977.g. izjašnjavala kao Crnogorka?

    Radna knjižica, popis stanovništva...Na koji način postoji mogućnost stjecanja državljanstva? Hvala na pomoći...

    1. Borbena7

      Borbena7

      Pište na svom profilu, a teško da će Vam netko tu vidjeti objavu i odgovoriti.

    2. Mide

      Mide

      Hvala.

       

  5. Radna knjižica, popis stanovništva...Na koji način postoji mogućnost stjecanja državljanstva? Hvala na pomoći...
  6. Pozdrav! Zanima me ima li moja supruga, koja je rođena 1977. godine u Tuzli, BiH, osnova za podnošenje zahtjeva za stjecanje HR državljanjstva. Tata joj je crnogorac i ona je po njemu u svim dokumentima upisivana kao crnogorka. Mama joj je hrvatica, rođena i krštena 1949. godine u Zemunu. Mama ima HR državljanstvo, domovnicu, putovnicu. Svi žive u Modriči , BiH. Supruga ima i domovnicu od djeda još iz doba Kraljevine Jugoslavije, djed je bio u domobranima. Ima li supruga ikakvog osnova po majci ili djedu na HR državljanstvo? Hvala!
  7. Pozdrav! Zanima me ima li moja supruga, koja je rođena 1977. godine u Tuzli, BiH, osnova za podnošenje zahtjeva za stjecanje HR državljanjstva. Tata joj je crnogorac i ona je po njemu u svim dokumentima upisivana kao crnogorka. Mama joj je hrvatica, rođena i krštena 1949. godine u Zemunu. Mama ima HR državljanstvo, domovnicu, putovnicu. Svi žive u Modriči , BiH. Supruga ima i domovnicu od djeda još iz doba Kraljevine Jugoslavije, djed je bio u domobranima. Ima li supruga ikakvog osnova po majci ili djedu na HR državljanstvo? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija