Jump to content

If98

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je If98 objavio

  1. Treba mi uglavnom dokaz da sam ja uplacivala svaki mjesec na taj broj racuna. Dakle iban je bankin, broj racuna se zna a oni kazu da tu ne mogu nista. A u Fini im se neda. A meni trebaju te 2-3 potvrde koje sam zagubila da posaljem tom eosu da im dokazem da sam uplacivala svaki mjesec.
  2. Mislim na sveukupni dug, znaci i troskovi odvjetnika/javnog biljeznika, kamate i glavnica
  3. Da, postoji, i to se u prvotnom trebalo vraćati banki svaki mjesec koliko se može, nikakav određeni iznos. No međutim eox ne želi priznati ništa što se plaćalo banci već su oni sami sebi neku cifru odredili koju ja ne mislim plaćat jer ta cifra nije bila ni početna u banci, a kamoli početna kad ju je eox otkupio.
  4. Bok ljudi, Dobili smo obavijest od banke o dugu od nekih 17 000 kuna. Kasnije smo se s bankom dogovorili o otplaćivanju tog duga "koliko se može, bitno da se otplaćuje", i otplaćivalo se svaki mjesec oko 1000 kuna. Nakon 6 mjeseci došla je pošta od eox matrixa o tome kako su oni otkupili dug od skoro 19 000 kuna(to bi trebao biti taj isti dug), nakon čega sam ih zvala i molila da ponovo se čuju s bankom jer taj iznos nije točan. Oni to uporno odbijaju, a također i banka odbija meni dati sve potvrde o plaćanju na taj dug. Ja imam potvrde ali negdje sam zagubila njih 2-3, a banka mi ih ne želi dati. Kako dobiti od banke te potvrde i kome da se obratim? U fini kažu da je to predug proces traženja neka se obratimo banki.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija