Jump to content

jasnasontag

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Prije 2 god sam dobila tužbu za klevetu koja ne postoji niti postoje dokazi, ali evo već je treći sudac to preuzeo (to sam vidjela na e-predmet) i on ništa ne radi, predmet skuplja prašinu. Kako da to okončam više, zašto ne zaključi ili ne odbaci tu smiješnu optužbu? Kakva je to glupost da to tako stoji i ništa se ne događa? Kako da urgiram da to završim više?
  2. Imam ali slikali su mi samo glavu, a trbuh nisu, nego je doktor napisao samo što sam mu rekla. Nisam imala ni modrice. A cijela zgrada je gledala s prozora, no nitko se ne želi miješati i policija je napisala da nije bilo svjedoka.
  3. Da li bi netko mogao odgovoriti kome da prijavim unutarnju kontrolu MUP-a koja štiti svoje djelatnike na koje sam se žalila? Naime, policijski djelatnici su mi napisali lažnu prijavu, niti nemaju nikakve dokaze, te sud postupa po toj prijavi, a unutarnja kontrola odgovara da je sve po zakonu. Kako može to biti po zakonu? Huligan me cipelario jer sam mu odgovorila na uvrede, obranila sam se papar sprejom, tj. prekinula sam cipelarenje sprejom dok sam ležala na pločniku, a sad mi nitko ne vjeruje da me on udario, nego su napisali da sam ja njemu pljunula u lice, da me on na to ošamario, te da sam ga zasprejala suzavcem (a ne papar sprejom)! Nisu htjeli napisati moju prijavu za fizički napad jer "nisu vidjeli", a bogme nisu mogli vidjeti ni ovo kad je to laž, a ipak su napisali. Također, osoba koja je došla na sud nije taj huligan, nego potpuno druga osoba, jer je huligan očito dao tuđe podatke, policija ga nije pravilno identificirala, te se na sudu poavio taj njegov prijatelj koji je glumio da sam ja njega napala, a prvi put sam ga vidjela na sudu. Sutkinja nije htjela prihvatiti moju izjavu da to nije ista osoba, rekavši da ona nije čudotvorac. Policija dakle nije pravilno identificirala napadača, lagali su u prijavi i mene optužili da sam njega napala, nitko ne vjeruje da sam cipelarena i bacana po pločniku, te unutarnja kontrola negira nepravilno postupanje policije i da je prijava lažna. Nemaju dokaze za svoje tvrdnje, jer nisu napisali da sumnjaju, nego su tvrdili da se tako dogodilo kako su opisali. Nisu predali nikuda moju prijavu za fizički napad, a sad je prošlo 6 mjeseci. Ne znam što da radim, ali ja se s ovim neću pomiriti. Zanima me koja je slijedeća institucija kojoj se mogu obratiti sa žalbom na unutarnju kontrolu MUP-a. Žalbu na sutkinju prekršajnog suda sam poslala na viši prekršajni sud, ali još nema odgovora niti znam da li su to proveli službeno,jer sam poslala online u pisarnicu na njihov mail, i elektronski potpisala.
  4. Dobila sma neosnovanu tužbu za klevetu inormalno da nisam pristala na "priznanje klevete i ispriku" kad kleveta ne postoji. Zatim je sudac rekao da ako nema mirenja onda ide rasprava, pa ak već nema klevete, onda ima uvrede i ako izgubim da ću ja njima morati nadoknaditi sve troškove. Zar sudac misli prčkati po otptužnici, mijenjati ju iz klevete u uvredu??? Zar može? Jesam li ja kriva što su me tužili po pogrešnoj osnovi? Ako on njima okrene tužbu u klevetu u tužbu za uvredu, i ne poštuje zastaru, mogu li ja onda njih tužiti za iznudu otkaza i maltretiranje na radnom mjestu o čemu sam progovorila, pa su me išli tužiti? Kaj je to?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija