Jump to content

Kico79

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bok, imam dijagnozu G95.9. i G99.2. Dali se može za to dobiti kakav invaliditet? Hvala.
  2. Poštovani, zanima me što znači odnosno kako se tumači u natječaju "program rada za trogodišnje mandatno razdoblje (izvornik)" dali treba biti potpisan od strane podnositelja? Unaprijed hvala.
  3. Hvala na odgovoru. Zanima me još jeli moguće imati svoj Ured i biti zaposlen onda kod nekoga u firmi na puno radno vrijeme. Ako je moguće na koji iznos moram biti prijavljena pošto mi je propisano za Ured plaća po stručnoj smjeni i dali onda trebam što u svom obrtu plaćati?. Unaprijed hvala.
  4. Pitanje, imam svoj Ured ovlaštene arhitektice i tamo plaćam propisane doprinose i sve što je potrebno. Zanima me sada dali je moguće biti i zaposlen u firmi kod nekog poslodavca na 1 sat i biti u svom obrtu. Kolega mi rekao da se to ne može. Unaprijed hvala.
  5. Kico79

    Likvidacija d.o.o.

    Kakvi uvjeti ako se smije znati?
  6. Kico79

    Likvidacija d.o.o.

    ne želim ni ja firmu preuzeti,a niti rodbina se želi primiti tog nasljedstva. Dali ja kao direktor ali bez vlasnika pošto je umro mogu pokrenuti likvidaciju?
  7. Kico79

    Likvidacija d.o.o.

    Poštovani, zanima me koji postupak ide za likvidaciju firme. Vlasnik firme je umro. Firma ima jednog zaposlenog koji je ujedno i direktor. Vlasnik firme nema obitelj, a njegovi prvi sljedbenici se ne žele prihvatiti nasljedstva. U međuvremenu sam kontaktirao trgovački sud koji nema riješenje Unaprijed hvala.
  8. Kico79

    Upit

    Ovako piše u kolektivnom ugovoru.
  9. Kico79

    Upit

    U kolektivnom ugovoru veli da se može koristiti 3 radna dana za smrt uže obitelji.
  10. Kico79

    Upit

    Jeli mi stric uža obitelj, to pitam iz razloga dali mogu koristiti slobodne dane zbog njegove smrti.
  11. Kico79

    Oporuka

    Poštovani, na koji način se može osporiti oporuka budući da oporučiteljev potpis na oporuci i u stvarnosti nisu indentični. Što trebam prvo uraditi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija