Jump to content

nbojanic

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem, kad bude novosti javit ću Vam!
  2. Mislite li da mi je dovoljno priložiti odgovor FINE kojim mi vraća dokumentaciju uz naznaku da ne može provesti ovrhu zbog neprecizne oznake ovršenika ili bi od FINE trebao tražiti posebnu potvrdu kako je to navedeno u čl. 211. Ovršnog zakona?
  3. Kad kažete "s obrazloženjem" je li to mislite na razloge zbog kojih FINA odbija sprovesti ovrhu ili nešto drugo? Inače, zahvaljujem na Vašem žurnom angažiranju!
  4. Da, u pitanju je presuda OS koja je pravomoćna i ovršna te sam išao izravnom naplatom preko FIne koji su mi vratili predmet jer da ime dužnika nije napisano precizno kako je u sudskom registru (zbog one crtice na pogrešnom mjestu) iako je OIB ispravan?!
  5. Poštovani, Kako riješiti problem kad je tužitelj pogrešno označio firmu tuženika pa je umjesto ispravnog naziva npr. Petra-mont ing naznačio Petra mont-ing pa je sud donio presudu s takvom oznakom tužitelja. Sada zbog te crtice koja je stavljena na pogrešno mjesto (OIB je točno naznačen) Fina odbija izvršiti ovrhu. Molim za savjet što mi je činiti?! S poštovanjem, Nikola
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija