Jump to content

Okretajzavrtnja

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Okretajzavrtnja objavio

  1. Okolnosti se mijenjaju iskljucivo mojim odlaskom i dolaskom. Ako me nema nisam visak, kad se vratim visak sam. Hvala na odgovorima. Lp
  2. Dakle, taj zakon meni ne znaci nista nego se poslodavac njime sluzi kako njemu odgovara.
  3. Ne, planiram se vratiti na kraju 1. polugodista. Najstariji sin krece u 1. razred i zelim mu pomoci na pocetku.
  4. Zato sto mi je receno da se visak nece proglasiti dok se ja ne vratim.
  5. Hvala na komentaru. Mene zanima cemu onda postoji moje pravo ako nisam zasticena, a trebala bih biti?
  6. Hvala Vam na odgovoru. Ja ne manipuliram nego koristim svoje zakonsko pravo. A to moje pravo mi netko zeli oskvrnuti. Kolegica nece ostati ni gladna ni zedna nego otici u starosnu mirovinu, a moja djeca bi ostala gladna jer samo ja radim. Sigurno znate kakva su primanja na roditeljskom dopustu.
  7. Molim Vas za savjet. Ravnatelj skole tvrdi da nema potrebe za iskazivanjem tehnoloskog viska dok se kolegica i ja ne vratimo s roditeljskog dopusta jer ce tek tad biti visak radnika (stanje se zna, 6 ucitelja na neodredjeno, 5 razrednih odjela) . Dakle, tjera me da iskoristim cijeli roditeljski dopust pa cu dobiti otkaz kad se vratim na radno mjesto. Cemu postoji apsolutna zabrana otkaza za vrijeme trudnoce, koristenja rodiljnog, roditeljskog dopusta i sl. ako oni tako manipuliraju s trudnicama i majkama? Tko je u pravu? Ravnatelj koji ceka nas povratak ili mi koje zelimo da se proglasi tehnoloski visak?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija