Jump to content

marko-no1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je marko-no1 objavio

  1. Podatke sam napisao i onda mi je došao prekršajni nalog... Nisam upoznat sa takvom situacijom ali dali postoji mogućnost da u slućaju da sudac povjeruje policajcu tražim da se ispita on, ja i moji svjedoci na detektoru laži?
  2. Pozdrav, molio bih savjet Vozeći se cestom dolazim do djela gdje dva vozila ispred mene naglo usporavaju, neznajući šta se dešava zaobilazim vozila brzinom od 20 km/h i nastavljam vožnju primjećujući da je prvo vozilo zaustavio policajac. I sada mi dolazi prekršajni nalog sa 3000 kuna i 6 mjeseci oduzimanja vozačke. Zaista nisam uoćio da je policajac htio zaustaviti sva vozila koja su se kretala i to zaustaviti na cesti. Zanima me dali imam osnove za prigovor i što da navedem, dali je osnovano da navedem: Članak 32. (2) Ovlaštene osobe dužne su se pri davanju znakova postaviti na cesti tako da ih sudionici u prometu, kojima su znaci namijenjeni, mogu lako i s dovoljne udaljenosti uočiti. Članak 33. (1) Znaci što ih sudionicima u prometu daju ovlaštene osobe su znaci koji se daju rukama i položajem tijela, zvučni znaci i svjetlosni znaci. (2) Znaci iz stavka 1. ovoga članka moraju se davati tako da njihovo značenje za sudionike u prometu bude jasno i nedvojbeno. Uz to imam i 2 svjedoka. Unaprjed hvala.
  3. nije ove 7.7.2007, inace slikali su me nisu me uopce zaustavili niti sam što potpisao
  4. može li mi netko poslat primjer žalbe na prebrzu vožnju do 30 km/h, kazna je 500+110 kn.. nikad do sad nisam kažnjavan i student sam pa namam prihoda. hvala mail- marko-no1@net.hr
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija