Jump to content

suzanaspiranec31

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je suzanaspiranec31 objavio

  1. Poštovani, molim Vas za odgovor...moje dvorište, kuća i pomoćne zgrade nalaze se na dvije kat.čestice...jedna od njih je bila moje i mamino vlasništo a drugu smo tek sada sredile(jer nismo ni znali da imamo sve to na dvije čestice) tako da su sada obadvije u vlasništvu meme i moje mame. Mene zanima da li je mogu dati sinu dio dvorišta (na kojemu je sada jedna pomoćna zgrada koja je legalizirana) i koji je postupak da bi nakon toga mogao zatražiti građevinsku dozvolu? Unaprijed se zahvaljujem, l.p.Suzana
  2. Dakle, ljudi koji su upisani na toj čestici mi moraju dati suglasnost....to mogu sama napisati ili kod javnog biljeznika moram ovjeriti? I sto je sa ljudima koji vise nisu živi...a također su suvlasnici zemlje?
  3. Poštovani, molim Vas da mi odgovorite na pitanje....Imam kuću koja je legalizirana prije 5god. ove godine smo htjeli dograditi još jedan dio i shvatili da sam ja vlasnik samo polovice dvorišta. Na drugu polovicu je upisano još pet ljudi...od kojih neki ni nisu živi. E sad nastaju problemi jer nas se šeta od vrata do vrata i svako govori da trebamo ići kod nekoga drugoga... Molim Vas za pomoć od kod trabam krenuti...projekti su već gotovi ali ne mogu početi s ničim dalje dok dvorište nije 1/1. Unaprijed se zahvaljujem! Suzana!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija