Jump to content

beatrice12

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O beatrice12

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala..mislila sam sto napraviti kad neko laže u molbu??Ima li šanse poništiti natječaj ili bilo što?
 2. Ona je ispunjavala uvjete sa natječaja...A odluka se donijela na osnovi njenog pismenog i toga da je bila šefica jer se za ovo radno mjesto tražila šefica
 3. Žena se lažno predstavila i to napisala u molbi..navela je da je radila kao šefica odjela što znaci da ima iskustava na istim poslovima ali nakon prijema u službu ispostavilo se tj sama je rekla da nije radila na istim poslovima!
 4. Prijavila sam se nedavno na natječaj i primljena je cura koja je bolje riješila test od mene.Ona je u molbi navela podatke za koje se naknadno ispostavili da nisu točni...navela je da je šefica odjela a nije... tj lagala je..ona već radi na tom mjestu..koja su moja prava...rjesenje o prijemu u službu cura je dobila 01.veljače og..imam li kakva prava ?
 5. Ako sam dobro shvatila..invalid i djete stradalog branitelja moraju najbolje napisati test ...ako najveći mogući broj bodova ima invalid djete branitelja i ne privilegirani onda se bira između invalida i djeteta stradalnika a privilegirani otpada.da li će se odabrati invalud ili djete stradalnika bira poslodavac.
 6. Hvalaaa..u biti imamo ista prava pa koji bolje rijesi test zar ne?
 7. Zanima me tko ima prednost pri zapošljavanju invalud ili djete stradalog branitelja..bit će i testiranje za posao
 8. Da li postoji mogucnost ukoliko se zatvori podruznica u Dalmaciji , zbog slabog poslivanja u korona krizi,da ipak po zakonu nekog moraju ostaviti ako postoje druge podruznice ..imaju li invalidi tada neku prednost?
 9. U firmi u kojoj radim spremaju se otkazi.Postoji i mogucnost da se cijela podruznica Dalmacija ugasi.koja su moja prava kao 80%invalida
 10. Dobila sam povrat poreza oko 3000 kn zbog drugog dohotka ..rad u udruzi..sad ta udruga trazi da im dam taj moj pivrat poreza..sto da radim?
×
×
 • Napravi novi...