Jump to content

zelkem

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zelkem objavio

  1. Dobar dan,hitno trazim odvjetnika iz podrucja obiteljskog prava iz Zagreba.Ako netko ima preporuku....hvala
  2. Hvala Vam puno na pomoci!
  3. I ako mozda imate preporuku za nekog odvjetnika iz Zagreba.
  4. Ako sam dobro shvatila dijete moze ostati kod mene ako sud usvoji prijedlog o privremenoj mjeri.A sta do tada?Dijete ne zeli otici k ocu niti na jedan dan vise.
  5. U redu,znaci dijete moze ostati kod mene sa tom privremenom mjerom do okoncanja postupka?Zanima me jos kako sam ja preselila u inozemstvo hocu li moci dijete do okoncanja sudske odluke odvesti tamo?
  6. Dobar dan,trebam savjet u vezi prelaska djeteta od oca kod majke.Situacija je komplicirana pa cu ukratko,a ukoliko ce trebati vise info napisati cu ih dodoatno.Dijete u starosti 12 godina prilikom razvoda braka zivjelo je kod mene te je prije 3 godine preslo zivjeti kod oca.Otac ga je u nekoliko navrata fizicki zlostavljao,a psihicki to radi cesto u smislu vrijedanja i deranja.Sa djetetom nisam ostvarivala kontakte koji su mi bili zakonski odredeni jer je otac branio.Dijete sam sada prije par dana uspjela dobiti na praznike koji su mi zakonski odredeni u trajanju od mjesec dana te mi je dijete reklo da se vise ne zeli vratiti ocu i da ga se boji.Molila bi vas da mi kazete da li postoji kakva zakonska mogucnost da dijete ostane kod mene do konacne odluke suda?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija