Jump to content

masterl

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je masterl objavio

  1. Na sudu sam ih pitao oce mi suditi po starom ili novom zakonu, na sto su mi rekli da mi se sudi po zakonu koji je bio na snazi kad sam uhvacen. Ako se dobro sjecam novi zakon je nastupio od 1.1.2013, a ja sam uhvacen negdje u 11 mjesecu 2012. Hvala na odgovorima, puno mi znaci.
  2. Kaznena, uhvacen sam u 11 mjesecu 2012, sudilo mi se 2013 kad je promjenjen zakon ali su mi sudili po starom zakonu. Nemam kaznenih djela osim tog. Kazna je bila novcana tako da bi kolko sam ja upucen trebala nastupiti rehabilitacija.
  3. Postovani, prije par dana sam uhvacen sa 1,5g marihuane, nakon toga mi je pretresen stan "na moje osobno trazenje" di su nadene jos 2 vrecice, jedna sa cca 95g i druga sa cca 240g marihuane i 16 paketa duhana po cca 500g. Nisu nadene nikakve vage i novci. Oduzet mi je i mobitel jer sam optuzen za dilanje. Na ispitivanju sam priznao da je sve moje ali nisam diler, sve je bilo za osobnu upotrebu sto ce naravno na sudu zvuciti smjesno jer se radi o vecim kolicinama. Kaznjen sam 2013 godine zbog male kolicine marihuane cca 0.25g. Sva droga je bila namjenja za osobnu upotrebu, godinama patim od depresije i nasao sam "olaksanje" u marihuani, kupovao bi vece kolicine jer je tako bilo puno jeftinije. Zanima me kakvu bi kaznu od prilike mogao dobiti. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija