Jump to content

Biberica

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Raspitala sam se na tehničkom, od sada kad god prodam auto 16.dan od prodaje, ja sam na tehničkom i odjavljujem auto. Neznanje se plaća... Hvala vam svima na vremenu i pomoći!
  2. Dobila sam 2 kazne od policije. Kod 1. nije prosao mail sa kaznom i ugovorom (nisam uopce primjetila) , dobila 2., ponovno poslala policiji mailom kaznu i kupoprodajni ugovor (provjerila sam, mail je poslan). Nakon toga sam dobila poziv sa suda. Objavljujem presudu čim stigne.
  3. Ovo je poziv na sud. Sad, kakav je nalog i kakva će biti presuda, ne znam. Nadam se da ću imati pravo na žalbu...
  4. Nisam još, sud je bio u petak. Kada dobijem, objaviti ću.
  5. Ne znam, već sam napisala da sam sa takvim ugovorom na sudu kaznu i sudske troškove dobila ja...
  6. Jesam i ja, vec 2 auta. Ali kod prodaje, takav ugovor nije valjan.
  7. Kaznu i sudske troškove snosim ja, jer ugovor nije ovjeren i kao takvog policija i sud ga ne uvažavaju... Sudac me pitao od kud mi takva informacija da ga ne treba ovjeriti. Zato sam i postavila to pitanje jer više ne znam ni ja što da radim.
  8. Bok, može li mi netko pomoći u vezi zakona o kupoprodaji auta. Naime, prije godinu i pol sam prodala auto koji novi vlasnik nije prenio na sebe niti vratio tablice nakon isteka registracije. Kaznu sam, naravno, dobila ja. Poslala sam PP kaznu i kupoprodajni ugovor. Nakon toga sam pozvana na sud, došla sam tamo sa tim ugovorom i sudac mi je rekao da ugovor nije ovjeren i to mi nije nikakav dokaz da auto nije u mome vlasništvu. Nije mi jasno, ako takav neovjereni ugovor vrijedi kao dokaz da sam auto kupila, kako mi to nije dokaz da sam auto prodala? Po mojim saznanjima, kupoprodajni ugovor više nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika.... Ili?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija