Jump to content

elle_she

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Naravno, ja sam najiskrenije zahvalna na Vašem trudu i angažmanu. Trenutno nisam u blizini tih dokumenata, pa kad kroz par dana budem u mogućnosti točno prepisati iz pravnih papira što piše, budem se javila. Hvala Vam najljepša, već mi je veliko olakšanje što negdje mogu postaviti pitanje i vidjeti da postoji dobra volja s druge strane. Javim se da egzaktnim podatcima i hvala još jednom!
  2. U presudi stoji koliko je dužan i da taj dug treba vratiti. Mene zanima koje korake moramo poduzeti da sjednemo na njegov račun?
  3. Izjava ovjerena kod javnog bilježnika kojom on priznaje/potvrđuje da je kroz određeni vremenski period posudio novac, a riječ je o nešto više od pola milijuna kn. Donesena je i sudska presuda u korist moje majke, no na nikakav način ga ne možemo natjerati da otplati dug, pa mi se čini da je jedino rješenje sjesti mu na račun ..... Ne znamo što dalje, majka ne vidi korist od njegovog eventualnog odlaska u zatvor, a obećanja i odugovlačenja o vraćanju duga su nam svima već mučna.
  4. Poštovani, majka ima dužnika koji joj više godina ne vraća posuđeni novac, a i ne pokazuje jasnu namjeru da to napravi. Majka posjeduje i javnobilježničku potvrdu kojom dotični priznaje dug. Na koji način bi se eventualno moglo provesti ovrha nad njegovim računom, s obzirom da ima stalna primanja? Imate li kakav drugi prijedlog za naplatu duga? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija