Jump to content

danivida

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala. Sto se obiteljskog nasilja tice, zivjeli smo skupa i imamo zajednicko dijete, prijetio je meni ali nisam imala dokaza, tj. cula je njegova majka koja je naravno, skupa sa njim sve to porekla.
  2. Sad mi veli da su ga snimali. Nisam s djetetovim ocem u braku.
  3. Upravo bilo. Nije porekao, iznio je neke bitne dijelove proslosti koji su uopce doveli do danasnje situacije (moje). Nisam sigurna da su ga snimali ali veli da ih je bilo 3-4 u sobi, kao jedan ispituje, drugi pise, tako nesto. Niti je bio kad konfliktna osoba niti sto uradio, isao da mene zastiti pa izletjelo iz njega tokom cirkusiranja idiota. Sto napraviti? Rekao policajac da ce predati na sud, a on nek drugom prilikom njega snima ali nek unaprijed veli da snima kako bi bila valjana snimka. A ova "nevaljana" je upravo materijal za prijavu. Ne razumijem ali sam u vise navrata shvatila da su pravo i pravda dva razlicita pojma.
  4. Tokom susreta sa ocem djeteta (dijete je staro 10 mjeseci i ne usudim ga se ostaviti samog s ocem posto nikad nije bio sam sa njim, kad je imao 6 mj. isli smo u sigurnu kucu) na koji moj brat zbog nase sigurnosti redovno hoda sa nama izbila je svađa. Dijete je spavalo u autu, a mi pokraj auta, on kao i obicno pocinje diskusije, potajno drzi mob u rukama - kasnije zakljuceno da snima. Kako je eskaliralo, izasao moj brat iz auta i ne znam u kojem trenutku je "iskomentirao" da ce ga slomiti, taman da isao u zatvor. Da bi sutradan dobio poziv iz policije gdje mu se prikazuje snimka temeljem koje je podnijeta kaznena prijava protiv njega.
  5. Hvala. I dalje mi nije jasno kako policija prihvaca snimku za temelj prijave a snimka je neovlastena, tj. uradjena bez znanja i pristanka osobe.
  6. Poštovani, interesira me temeljem cega je snimanje mobitelom bez znanja i pristanka temelj za kaznenu prijavu koja se predaje na sud? Naime, podnesena je kaznena prijava protiv osobe temeljem video snimke na kojoj se osoba ne vidi, vec samo cuje. S druge strane je osobi od strane policajca koji obrađuje prijavu predloženo da slijedeću situaciju snima, međutim da u samom pocetku snimanja navede suputniku da snima - to je onda valjana snimka. A prijavljen na temelju snimke koja nije bila ni obznanjena ni odobrena. Hvala
  7. Poštovani, samoinicijativno sam dala otkaz koji stupa na snagu sa 15.8. U međuvremenu mi se desila trudnoća. Da li ja imam pravo povući otkaz pošto se radi o rizičnoj trudnoći i ne mogu se zaposliti na novom mjestu? Da li je poslodavac dužan prihvatiti moj opoziv otkaza ili je to njegova dobra volja? Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija