Jump to content

Zagrepcanka24

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zagrepcanka24 objavio

  1. Postovani, odbijeno mu je uvjetno otpustanje zbog toga su ga ocjenili kao visokorizicnog za pustanje. Medutim on ima nepravomocnu presudu za drugo kazneno djelo na koji se zalio i jos ceka odluku vrhovnog suda. Zanima me pustaju li oni njega 10.3. Kad je odsluzio kaznu i ceka li onda na slobodi pravomocnost presude?
  2. Dakle nije nam jasno otkud ta obavijest sad s obzirom da on nije mjesecima pisao zahtjev a sve su mu do sad odbili kao i onaj zahtjev po službenoj dužnosti. Što bi to moglo biti onda?
  3. Imam prijatelja koji je na odsluzenju kazne do 10.3.ove godine, a danas mu je dosla obavijest da ce 15.2. Imati videolinkom razgovor o razmatranju uvjetnog otpusta. Je li moguce da dobije uvjetno zadnjih mjesec dana?
  4. Ima li pravo traziti spajanje kazne prije odluke vrhovnog suda? Dakle da ostane u zatvoru dok ceka odluku na zalbu?
  5. Imam pitanje vezano za prijatelja koji je trenutno na izdrzavanju zatvorske kazne od godinu dana. Trebao bi odsluziti kaznu u 4.mj 2021., ali mu je receno da mu je skinuto mjesec dana dakle trebao bi zavrsiti u 3.mj2021. Medutim, trenutno je na vrhovnom sudu njegova zalba na nepravomocnu kaznu od 3 godine za drugo kazneno djelo koju jos nije odsluzio. Zanima me je li on onda izlazi u 3.mj i ceka na slobodi odluku vrhovnog suda ili mora ostati u zatvoru i cekati odluku?
  6. Poštovani, imam pitanje za prijatelja koji je trenutno u zatvoru. Pocinio je 3 kaznena djela. Prvo je bilo prijetnja i odsluzio je godinu dana i nakon toga odmah poceo sluziti drugu zatvorsku kaznu za pljacku od godine dana i trenutno je odsluzio 8mjeseci. Za trece kazneno djelo je dobio 3 godine nepravomocno i zalba je trenutno na Vrhovnom sudu. Ovaj tjedan je dobio nekakav poziv za sljedeci mjesec vezano za uvjetni otpust. Nisam dovoljno upucena sto bi to moglo biti a jedino sto su njemu rekli u zatvoru je da se ne slazu s tim. Moze li mi netko objasniti sto bi moglo biti s tim? Postoji li sansa da dobije uvjetni otpust jer ce mu sljedeci mjesec biti odsluzeno 3/4kazne, ali ga ceka i nepravomocna presuda za trece kazneno djelo?
  7. Mislim na poziv na ostavinsku raspravu a oboje su nasljednici
  8. Javni biljeznik je kontaktirao samo jednu osobu od dvije navedene kao nasljednike. Osoba koja je kontaktirana ima prezime ostavitelja a osoba koja nije kontaktirana ima suprugovo prezime, ali je bilo pozmato djevkojacko prezime odnosnoprezime ostavitelja. Sto mogu poduzeti po tom pitanju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija