Jump to content

ŠANTI2020

Korisnik
 • Broj objava

  32
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ŠANTI2020

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

340 pregleda profila
 1. Točno je da banke vole otezati sa obavještavanjem klijenata o njihovim dugovanjima, sve dok se ne desi neugodno iznenađenje - opomena pred ovrhu, blokiranje računa. Banke žive od kamata i zato puštaju mali dug da naraste: glavnica + mjesečne kamate + kamate na kamate. Trajna zastara duga postaje pravomoćna tek kada je dužniku uručena pismena pošiljka poslana preporučeno - RJEŠENJE O ZASTARI PRAVA NA NAPLATU DUGA poslano od: REPUBLIKA HRVATSKA MINISTARSTVO FINANCIJA - POREZNA UPRAVA PODRUČNI URE
 2. Ja bi rado stavila neko drugo korisničko ime jer anonimnih ima puno, napisati ću ovo moderatoru, pa ako neće ići sa promjenom imena onda moram u anonimuse 😀
 3. Molim upute kako da promijenim svoje korisničko ime. Na profilu piše - uredi, pa mi se otvore polja za upis datuma rođenja šta je nebitno, pa opcija promjene slike ali nigdje ne vidim promjenu imena.
 4. Pročitaj sve o tome od početka ove teme, meni je to lijepo objašnjeno pa sad razumijem zašto. Ovo treba gledati iz perspektive onoga čiji je portal, postaviti se u njegovu poziciju pa će ti biti sve jasno. U svakom slučaju zaštićen si korisničkim imenom, ne može ti nitko ništa loše učiniti na ovom portalu.
 5. Ispravak greške u pisanju, nije G5 nego G+ društvena mreža 😀 5G umrežavanje je toliko aktualna tema da mi se pobrkalo u pisanju a nisam stigla ispraviti.
 6. Gledam na profilu kako promijeniti ime - to neznam, mogu upisati svoj datum rođenja i navesti druge podatke ali to nije potrebno. Gdje da kliknem za promjenu korisničkog imena?
 7. Izgleda da sam se krivo izrazila, sad vidim iz onoga šta sam napisala gore da kasnim sa informiranjem o korištenju interneta, zapravo sa korištenjem društvenih platformi i portala, internetom sam se služila za informiranje, traženje posla, pisanje mailova, svega i svačega osim igrica i društvenih mreža. To me jednostavno nije privlačilo (osim igranje šaha protiv kompjutera 😊) a na toj društvenoj mreži otkrivala sam hakiranje i zloupotrebu mog i tuđih profila,vodila borbu na virtualnom bojnom polju, umorila se od toga i obrisala sve svoje tragove + profil.
 8. Ma ne, nova sam na ovom portalu, a internet koristim na mobitelu od 1912. a puno prije toga na kompjuteru, pa na laptopu. Jedino nikad nisam bila registrirana nigdje osim na G5 mreži sa koje sam se povukla zbog određenih razloga (bolje ne pisati javno o tome). Šta ćemo onda samnom 🙂? Da promijenim korisničko ime? Ako napišem da sam anonimna, takvih je puno, a ni to mi se ne sviđa. Znam šta znači imati profil na fejsu i zato ga nemam, ali da se dugo služim internetom, to je tako i ne pamtim otkad točno. U doba kad se informatika pojavila kod nas, to mi je bio nastavni predmet. Nisam imala potre
 9. Ruby, mislim da sam zadnja osoba u hr koja je odlučila nabaviti mobitel, najprije onaj bez interneta a puno kasnije opet zadnja koja je kupila pametni telefon, tako da debelo kasnim sa informiranjem o korištenju interneta i društvenih platformi. Sve sam brzo sama savladala kad sam kupila prvi pametni i ušla u virtualni svijet, a ono šta nisam znala o pravilima portala, saznajem od svih vas koji mi tako dobro dajete objašnjenja.
 10. Eto meni odgovora pred nosom, dolje na dnu stranice, pored zdravih očiju ne vidim šta čitam pa vas zagnjavila nepotrebnim pitanjima 🙄...sve je to rezultat nedostatka koncentracije zbog kronične neispavanosti, takav mi je period, nikad pospana pa surfam po Legalisu do jutra...jutros do pola 7 😀...meni za pouku da mozak treba više od 3, 4 data odmora od svega, a vama puno hvala na odgovoru.
 11. Da, upravo to sam i sama zaključila nakon objave ovog pitanja, brisanjem nečijeg profila ostaju komentari koje bi tada trebalo uređivati a šteta je to sve izbrisati jer ima puno dobrih pitanja i još boljih odgovora. Ja nemam problem sa skrivanjem od ikoga, ne kršim zakone 😃...pitanje u vezi brisanja profila nije proizašlo iz moje želje da se odjavim, niti sumnjam da se podaci korisnika ovog portala upotrebljavaju u komercijalne svrhe, nego volim uvijek znati zašto je nešto a tiče se mene, jednostavno želim sve razumjeti. Hvala vam na izvrsnom objašnjenju, kako meni, tako i drugima kojima nije
 12. Ivane, uvijek razmišljam logično, pa tako i o brisanju profila, bilo to sa društvene mreže ili sa nekog portala, svejedno. Ako se netko želi registrirati, normalno je za očekivati da se može i odjaviti. U pravilima korištenja ovog portala to nije navedeno. Za usporedbu, palo mi je napamet ovo: odlučim s nekim bez prisile sklopiti brak, ali ako se želim razvesti, saznam da mi je to onemogućeno, šta znači da moram prisilno biti vezana bračnim ugovorom s nekim sa kime ne želim. Druga stvar koja mi je isto tako pala napamet je to da ne mogu znati da li se obraćam odgovorom ili komentarom živoj oso
 13. Nisam znala da je i na drugim forumima tako, jer sam registrirana samo na Legalisu i nemam svoj profil niti na jednoj društvenoj mreži. Povjerovala sam korisniku koji vam je postavio to pitanje, očito ni on nezna pravila svih foruma. Ali, prije 6 godina bila sam registrirana na G+ neko vrijeme i lako sam obrisala svoj profil. Eto, postepeno učim o tome, hvala za objašnjenje.
 14. Teško ćete sami ovo riješiti, treba vam suradnja sa ostalim suvlasnicima zgrade, ima vas 47 a vi bi sve obaveze preuzeli na sebe, kako vidim. Svima vam je u interesu da se ovaj zajednički problem riješi a vi niste obavezni to sami rješavati za cijelu zgradu. Napisala sam vam da hitno organizirate sastanak svih suvlasnika i stanara da se zajednički dogovorite oko podjele potrebnih radnji u prikupljanju informacija i dokumentacije. Za početak porazgovarajte sa dva ili tri suvlasnika za koje smatrate da su spremni na suradnju, dogovorite se za termin sastanka kada je većina kod kuće - kod nas j
 15. Zbog čega ne postoji opcija brisanja profila? Svugdje se članovi i korisnici mogu odjaviti i izbrisati svoj profil, samo tu ne? Ne vidim razlog za to pa molim odgovor, ne zato da obrišem svoj, to nikako, nego samo želim znati zašto je to izuzetak samo u ovom portalu.
×
×
 • Napravi novi...