Jump to content

vps98

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je vps98 objavio

  1. Pošto mi je presudu izdao Visoki prekršajni sud onda njih zovem? Nigdje ne piše rok, smao rok od 8 dana za uplatu sudskih troškova.
  2. Da, ta presuda je konačna. Zna li netko u kojem roku se može platiti 2/3 kazne? Piše da imam pravo ali ne do kada. Ima li netko iskustva s plaćanjem na rate? Jel mogu sama to svaki mjesec pomalo ili moram tražiti dozvolu od suda?
  3. Edit: uspjela sam naci isti slucaj na forumu od ove godine, hvala svejedno! Bok svima! Trebala bi savjet, 1.3. me policija zaustavila u neko doba i napuhala sam 1,21. Nisam bas popila da toliko napusem, ali nema veze. 5000kn i 2 mjeseca bez vozacke. Napisala sam prigovor odnosno zalbu, priznala krivnju ali sam trazila da mi se smanji ili ukine novcana kazna. Na oduzimanje vozacke se nisam zalila. Studentica sam, zivim sama i u trenutnoj situaciji stvarno nemam odkud sad izbrojiti to. Danas je dosla presuda od visokog prekrsajnog suda da mi ponistavaju prigovor i da moram sve platit tako kako je. Postoji li ikakva sansa za zalbu na tu presudu, jer nigdje ne pise dio o pravnom ljeku? Nisam nikad prije kaznjavana. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija