Jump to content

Askapraaka

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Askapraaka objavio

  1. Puno hvala! A na kaznene bodove dal se moze zaliti? Mislim kad cemo ici na sud, dal sud moze smanjiti negativne bodove?
  2. Pitao sam policiju kolika bi kazna mogla biti, oni su mi rekli da oko 12500kn i 3mj bez vozacke. To mi se cini nekako malo bez vozacke posto pise da oko 12 mj mi se oduzima po zakonu. A koliko bi odpilike bodova dobio? Posto sad imam 5 bodova... Ma mislio sam na taj iskaz, da suputnica nesto drugo kaze u moju korist, posto je ona rekla da se jako slabo sjeca svega. Barem za te ozljede lake koje je dobila da se za to nekako drugacije dogovorimo.
  3. Imao sam prometnu nesrecu. Bio sam pijan i prilikom izlijetanja s ceste, udario sam u dva znaka. Samnom je bila suvozacica ciji sam auto vozio. S njom sam dogovorio odstetu za auto i sve sam platio. Problem je to sto je netko pozvao policiju, i ja u panici sam pobjegao s mjesta nesrece da ne napusem. Iduci dan sam dao iskaz. Policajci mi nisu dali puhati, ali ja sam rekao da nista nisam pio, da mi je nekakva zivotinja izletjela pa da sam zato imao prometnu nezgosu. Vozacica je samo natucena malo bila, ali je otisla na hitnu. Interesira me kakvu kaznu mogu ocekivati, posljedice koje me ocekuju, i dali se moze naknadno policijski zapisnik promjeniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija