Jump to content

ivzor

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, imam jedno pitanje; Zanima me vezano za bjanko zadužnicu, nastalu na osnovi lihvarskog ugovora, na koji način se ona pobija, kojim pravnim sredstvima ? Je li potrebna osuđujuća presuda u kaznenom postupku ? Naime, zaduznica se sada nalazi u postupku naplate na FINI, ali zbog nedostataka sredstava ovrha jos nije provedena. Protiv ovrhovoditelja je inace za predmetno kazneno djelo podnesena ODO-u kaznena prijava...Zahvalan sam na svim korisnim komentarima !
  2. Pozdrav forumašima, jedno pitanje... Naime bjanko zadužnica koje je potpisana i ovjerena, na jedan veći iznos, i sada je već u postupku naplate na Fini, a nastala je na temelju novca posudjenog na kamatu, dakle lihvarskog pravnog posla, zanima me na koji nacin se moze nekim pravnim sredstvima boriti protiv nje jer je stvarno posudjeni iznos neusporedivo manji od iznosa na bjanko zaduznici...hvala !!
  3. Koje dokaze treba priložiti sudu vezano za taj prijedlog ?
  4. Samo vjerovnik raspolaze s njom. Nije jos u postupku naplate. Mene zapravo zanima ako bi zaduznica isla na finu, kakvi bi bili daljnji koraci da se ona ponisti ili nekako pobije uzevsi u obzir da protiv vjerovnika stoji i kaznena prijava za lihvarski ugovor. Hvala vam
  5. Pitanje: Bjanko zadužnica nastala na osnovi lihvarskog ugovora, na koji način se pobija, kojim pravnim sredstvima ? Je li potrebna osuđujuća presuda u kaznenom postupku ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija