Jump to content

Neven--

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Neven-- objavio

  1. Čitam i ne vjerujem da se takve stvari događaju ali ništa čudno u ovoj našoj državi. Koliko sam shvatio većina ljudi koji idu na vještačenje za procjenu radne sposobnosti su sposobni. Ja sam dobio poziv za vještačenje, ne znam dali da pristupim vještačenju pošto se nerealno vještači , jer ako me radno osposobe za sadašnje radno mjesto moram ići raditi a ne mogu to radi. ne znam šta da radim dali da predam dokumentaciju ili ne ...
  2. Hvala puno na odgovoru. Kakvi su vještaci tamo dali imate iskustva ? idem prvi puta pa ne znam... Dali oni strogo vještače po nalazima ili? Bojim se da me ne osposobe a ja ne mogu radit, a ako me osposobe za sadašnje radno mjesto moram doči radit , te ču dobit otkaz.
  3. Poštovani, imam 25 god , radim posao sa posebnim uvjetima rada kao komunalni ranik na kamionu ( teški fizički rad ) , 2 godine radnog staža u firmi te imam ozljedu kralježnice ( protruzije diska, pritisak diska na leđnu moždinu , skolioza te mi 5 specijalista zabranilo ovo radno mjesto i HITNU PROMJENU RADNOG MJESTA. Predao sam zahtjev u Tvrtkovu o procjeni radne sposobnosti za to radno mjesto. Jučer mi stigao poziv da pošaljem med. dokumentaciju da se ne vrši pregled zbog COVID-19? Kakva su iskustva sa vještačenjima dali imam šanse da me neosposobe za to radno mjesto jer imam puno med. dokumentacije i svi traže promjenu radnog mjesta prema opisu posla. Ne znam dali da predam papiri ili ne da me još onesposobe a ne mogu to radit više ? Med. rada me je privremeno onespsobila do završetka liječenja , sad dali iči u Tvrtkovu ili ne ili bolje probat riješit preko med. rada ??? Hvala unaprijed na odgovorima, svaki komentar je dobrodošao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija