Jump to content

LaryaNick

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O LaryaNick

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Može li mi netko malo objasniti kakvi su to troskovi pravomoćnosti. Samo to. Hvala.
 2. Budem. Još jednom hvala. 🙂
 3. Moguće i da mi se vratio smisao za humor.🤔
 4. Upravo to. Tako sam ja shvatila. Sad sam psihički pripremljena za ono što slijedi ako se to za to može psihički pripremiti uopće. Joj kako zabavno moja prva ovrha 😭. Hvala svima za odgovore i savjete. Malo mi je ipak lakše.
 5. Iskreno me ne zanima ako mi sjednu na plaću s time ću se snaći. Samo me zanima da li mi mogu ovršiti nekretninu. Jedan kredit ću plaćati ovako i onako bez obzira na blokadu jer to mogu. A ovaj drugi.... Ako mi oduzmu trećinu plaće snaći ću se.
 6. Mogu pokušati ali što s time dobivam. Kredit i dalje postoji i dalje ga moram vratiti samo produljujem agoniju za još nekoliko mjeseci ili godinu dana. Moratorij nije neko rješenje po meni. Nije kao da će mi se plaća povisiti samo mogu naći dodatni posao i to je to. Što i budem.
 7. Ok. Radi se o dugu čija je glavnica 17 000. Znači ne prelazi 20 000 nikako. Eto. Tako da je to to. Sada samo me zanima ako u nekom slučaju dođe do još jedne ovrhe... Da malo opširnije objasnim... Suprug mi je preminuo nedavno iznenada i uz sve virus,smanjenje plaće naravno ja moram plaćati kredit koji je podignut dok su još dvije plaće bile u kućanstvu, jedan kredit mogu otplaćivati rekla bih bez problema a drugi jednostavno ne mogu nemam dovoljno sredstava. Sad iako sam jako voljela svog muža on jednostavno nije znao s novcima ako slučajno dođe do toga da tu ima još nešto što ja ne znam i zb
 8. Dug je manji od 20 000 kn ali eto da budem 99 posto sigurna da sam sve dobro shvatila. Jer 100 posto u životu na žalost nije moguće.
 9. Hvala na odgovoru. Ali ja sam shvatila da uopće nije moguće bez obzira na dug nakon mislim 3.8.2017. ovršiti jedinu nekretninu neophodnu za život. Znači govorimo o kreditu koji je podignut početkom ove godine i zbog nekih okolnosti nebitno smanjena plaća itd. više ga neću moći otplaćivati. Sve se dogodilo poslije 2020.godine mrvicu prije epidemije(kvragu i ona zato i jesam uz sve drugo u ovoj situaciji).
 10. Pozdrav, Nisam sigurna ali moguće je da će mi se ovršiti tekući račun sad zašto i od koga nije niti toliko bitno. Uglavnom zbog promjene moje financijske situacije. Kao što to inače biva. Ja sam zaposlena i redovito primam plaću. Tako da nije neki problem otvoriti zaštićeni račun i to mi je jasno. Samo me zanima u kojem slučaju bi ta ovrha mogla zahvatili i nekretninu koju posjedujem. To je jedina nekretnina koja je u mojem posjedu i u njoj živim. Koliko sam shvatila po dopuni ovršnog zakona iz 2017.takvu nekretninu nije moguće ovršiti zbog ostvarenja novčanih tražbi
×
×
 • Napravi novi...