Jump to content

NOOB12345

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Samo je osumnjičeni nije dokazana krivnja jer kada nekome firma iznajmi računalnu/serversku opremu ne može znati u koju svrhu će korisnik koristiti. Ako nije moguće tražiti naknadu štete koju su prouzročili firmi onda je jedino riješenje otpuštanje jer teško da možemo pokriti sve troškove a ne radimo 17 dana a može potrajati par mjeseci dok ne završe istragu.
  2. 3 do 4 puta su produžavali nalog jer ima puno podataka u vlasništvu firme ali pretražuju na osnovu osumnjičenog direktora. Da li ne bi trebao nalog za pretres imovine firme glasiti na firmu a ne na direktora? I da li se može tražiti naknada štete dok je firma zatvorena zbog oduzetih računala pa radnici nisu u mogućnosti raditi?
  3. Poštovani, Da li policija može zadržati privremeno oduzete predmete nakon što istekne nalog kojeg su produžavali svaka 3 dana? Pola oduzetih predmeta je u vlasništvu firme te nismo u mogućnosti obavljati djelatnost zbog oduzetih stvari. Trenutno su oduzeti predmeti 17 dana. U nalogu se spominje samo privatna osoba, da li firma može tražiti naknadu štete nakon završetka obrade?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija