Jump to content

dadani

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dadani objavio

  1. Zahvaljujem na odgovoru. Da li se u dogovoru sa supružnikom može predložiti i pravno usvojiti manji iznos alimentacije ako rastava ide sporazumnim putem.
  2. Poštovani lijepo Vas molim za nekoliko odgovora. Sve više razmišljam o sporazumom razvodu braka zbog različitosti u naravi što postaje nepodnošljivi. Imam dvoje djece 13g i 16g te sam siguran da će htjeti živjeti sa majkom. Neto plaća mi je 7120 kn te imam administrativne obustavi na plaći za kredit u iznosu od 1000 kn te uz to još kredit od 3100 kn. Zanima me ako se sporazumno ne možemo dogovoriti oko iznosa alimentacija kako u tom mom slučaju sud postupa i zakonski određuje iznos. Da li se taj prag iznosa prema dobi djece nešto smanjuje s obzirom na moje kreditne obveze. Mislim da je iznos alimentacija prema mom primanju po djetetu oko 1880 kn što I da ima zagarantirani neki minimalan iznos koji mora ostati za moje životne potrebe jer u suprotnom ako se to tako ne gleda meni za život kada sve to zbrojim i oduzme ne ostaje ništa. Unaprijed zahvaljujem.
  3. Bilo kakvu novčanu pomoć. Negdja sam načuo da se ostvaruju prava za stalnu novčanu naknadu tromjesečno u iznosu od 1500 kn
  4. Poštovani, lijepo Vas molim za par informacija. Supruga od 2014 boluje od Ankilozantnog spondilitisa. Zanima me na temelju dijagnoze da li ima pravo na novčanu naknadu i koja su ostala prava koja se mogu ostvariti. Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija