Jump to content

zdena01

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. On vice da su to njegovi novci .Njegov.otac nas je kamatario godinama .Sada je optuzen na 2 godine uvjetno zato sto mu je majku zlostavno i uzimao joj novce .E tako sad sin mene i.sve daje njemu .A bojim se prijaviti jer ce svi zavrsiti u zatvoru .Bivšu ženu ne zanima iako sto zna da je pijan i da me zlostavna i ona kao zena nije mi htijela pomoc i jos salje sina da se ja brinem o njemu samo su pare bitne nista drugo .
  2. Postovani molila bih savjet . Sa covjekom nevjencano živim 5 godina koji me zlostavlja psihicki i fizicki .Živimo umom stanu .Prijavila sam ga na adresu prije 1 mjesec .Ne želi Van iz stana .Živili smo u Irskoj 2,5 godine .Dobio je otkaz radi alkohola jer je alkoholicar .Nikad nisam prijavila policiji .Ima djete iz prvog braka kad djete dode kod nas on je po cjele dane pijan a ja se brinem o djetetu a djete mu jos daje da pije jer tako ga izmanipulira za novce .Dok smo živili u Irskoj ja sam novce stedila na moj racun koji je na moje ime .Novac je na racunu u Irskoj .A on je svoje novce podjelio i zapio ,ili na garderobu .Sad mi prijeti da su to i njegovi novci .Ja sam placala i stan i hranila i placala alimentacije i sve potrebe djeteta .Na ljecenje ne želi .A najgore je što vozi auto ili kamion pijan .Šta mogu napraviti .Hvala Vam puno
  3. Hvala puno .I koliko moramo još cekati ?Dug je nenaplativ najmanje jos 10 godina .Kada možemo se pozvati na zastaru duga .
  4. Poštovani ! Imam problem ako mi netko može pomoci .Dopunsko zdravstveno osiguranje od 2009 godine .Idem riješiti suprugu da ima dopunsko i provjerim da vidim dali ima duga jel mu je bivsa supruga vodila financije i ostavila ga u takvim dugovima da tko zna kako cemo ga izvuci iz svega .Dug je 2300 kn .Zovem hzzo i kazem gdje na koga da naslovim apsolutnu zastaru ona mi kaze da su obnovili postupak 2018 godine znaci na fini je .Pokusali su se naplatiti ali nemogu .Nema nista na sebi .Ja joj pokušam objasniti da mu je alumentacija za djete i da narednih 10 godina .Kada nastaje zastara ako su obnovili postupak je to stoji vec 12 god .Neželi ništa reci .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija