Jump to content

Mila16

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da, vidjet cu, u biti bi svakako isla podneskom, ali me zanimalo kakve su sanse da se nesto ucini po tom pitanju od strane suda, ako ima neka opcija ili iskustvo. U konacnici , sud mi je onemogucio dici hipoteku na taj nas stan da ga isplatim. Pa kako da ga onda isplatim, mislim. A valjda su mislili da ljudi u Hrvatskoj imaju 100 000 eura ustedjevine sa strane uz kredit 🤣👍 Hvala svakako
  2. Nije ispravno postupio jer takav nije bio dogovor na mirenju, telefonski je rekao da je pogrijesio i da je mislio na zabranu otudjenja, a ne opterecenja i da se pokusam sa bivsim dogovorit, ali ja da sam se mogla sa bivsim dogovorit ne bi bila na sudu. Znaci vase misljenje je da n idem sa podneskom. Hvala na misljenju.
  3. Bok svima, pitanje.... Naime, brakorazvodna parnica je rijesena....hvala Bogu. Dobila sam samostalnu roditeljsku skrb i nije se bunio ni najmanje. No, ostala je imovina i doticni gospodin je nekako jedva pristao na mirenje jer imovina mu je za razliku od djece jako bitna. I dobro...obavili smo mi to nekako i dogovor je bio da ja ostanem u stanu sa djecom, njega isplatim i preuzmem kredit, ali uz uvjet da ga ne smijem prodati do djetetovih 18 godina i ok ja ionako ne mislim nikuda i pristala sam. No isti taj sudac je umjesto zabrane otudjenja na stan nadodao i zabranu opterecenja na stan ne razmisljajuci da ja moram dignuti kredit da bi ga isplatila, a samim time bi to bila nova zabiljezba i sad meni moja banka ne da kredit jer je ovaj stavio zabranu opterecenja!?? Pa kako da ispostujem nagidbu da ja njega isplatim kad ne mogu dignuti kredit???? A kreditno sam sposobna. Cak sam gledala nenamjenski, ali je maksimalni do 40 000 eura i opet mi fali 40 000. I? Kakvo je vase misljenje? Cekat 6 mj.pa ispocetka? A on nikako da iseli, ja vise ne mogu sa njim, a kamoli cekati 6 mj. Ili da kupim novi stan i bok, a zao mi da djeca mijenjaju skolu i vrtic najvise bas mene briga inace za stan. Ajde obaspite me idejama. A bi li podnesak imao utjecaja na promjenu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija