Jump to content

MilenaL

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Suprug je danas dobio dopis od osiguranja da je odštetni zahtjev pravno neosnovan, jer da po potvrdi iz PP nema elemenata protupravnosti te da nije utvrđen prekršaj sudionika. Navedeno je da imaju izjavu osiguranika, pa smo zatražili uvid u istu. Isto tako ćemo tražiti izjavu i svjedoka koji je vidio što se dogodilo i sa svojim kolegama je pomogao suprugu podići auto da izvuče klocnu ispod vozila. Očito da ćemo, kako ste rekli, morati sami odraditi posao dokazivanja. Hvala na odgovoru!
  2. Update: u potvrdi od strane PU navedeni su sudionici i opis događaja, ali nigdje izrijekom nije navedeno što se točno dogodilo, pa pretpostavljam da zbog toga osiguravajuće društvo ne može platiti štetu auto-servisu. Da li suprug ima pravo tražiti od osiguravajućeg društva krivca uvid u njegovu izjavu, te, ako je vozač priznao krivicu, da li može tražiti dopunu policijske potvrde? Hvala unaprijed!
  3. Suprugu je na zaobilaznici pod vozilo podletila metalna "klocna" koja je ispala iz kamiona, a nije ju uspio zaobići zbog vozila ispred sebe, koje je izbjeglo nalet. Ima i svjedoke, poznat je vozač i reg.oznaka vozila, no osiguravajuće društvo vozača kamiona odbija isplatiti štetu auto servisu, jer u policijskom zapisniku piše da nije učinjen prometni prekršaj. Što se može učiniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija